Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese slm

arkadaşlar 2005 model 25000 de ybr 125 aldım 5 ay kadar oldu şimdiye kadar
arka lastiği dubless yaptım 70 lira lastikle beraber debriyaj balatası buji conta yag değişimi yaptırdım 80 lira verdim şu an motor rampa çıkarken düşük viteste çat çat diye ses geliyo sorun ne olabilir :cat:

herkese slm

arka lastiği dubless yaptım 70 lira lastikle beraber debriyaj balatası buji conta yag değişimi yaptırdım 80 lira verdim şu an motor rampa çıkarken düşük viteste çat çat diye ses geliyo sorun ne olabilir :cat:

ses neresinden geliyo ki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:07 ----------

selam arkadaşlar bende 2006 model 10 000 km bir ybr aldım

hayırlı olsun kardeşim.

sesin geldiği yer ön zincir dişlisi gibi açtım dişliye baktım gayet sağlıklıydı dişler, bu motorda zincir hiç değişmedi daha

herkese slm

selam arkadaşlar bende 2006 model 10 000 km bir ybr aldım

arkadaşlar kaça aldınız ybr leri vende 2006 model 10-15 bin km civarı bir ybr arıyorum 2006 honda activa m var takas olursa daha uygun olacak

sesin geldiği yer ön zincir dişlisi gibi açtım dişliye baktım gayet sağlıklıydı dişler, bu motorda zincir hiç değişmedi daha

bence servise veya anlayan bir tamirciye göster. anlattığın şeyler pek de rastlamadığım şeyler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 ----------

arkadaşlar resim nasıl eklebilirim bu siteye bilen var mı anlatsa

ybr125_bakımı...

merhaba arkadaşlar,
ben geçenlerde benim motoruma bakım yaptırdım.
usta'nın söylediğine göre buji,debriyaj balatası,zincir ve conta değişmiş.
200 lira falan tuttu.bir de giderken ses geliyor hafiften ona da eksantriktendir dedi.ne kadar doğru onu da bilmiyorum.giderken tık tık diye ses geliyor.başına böyle bişey gelen var mı arkadaşlar?
bir de bu orijinal debriyaj balatasını da değiştirdim dedi.fakat geçenlerde motoru çalıştırdım 1. vitese attım motor stop etti.bilmiyorum şimdi ileride nasıl olur veya ilk değiştirildiği zaman mı böyle oluyor.şu anda da vitese attığımda trank diye ses geliyor ve hafiften ileriye doğru kaçıyor sanki burun kaldıracakmış gibi.bu normal midir?çok sert geçiyor ilk anda bu motorun soğukluğundan mı kaynaklıyor.
saygılar kazasız belasız günler arkadaşlar... :rendeer:

Son düzenleme:
Yamahacılara aşağıdaki üyelerden mesaj var...Arkadaşlar Motorancı...Çılgın genclik ybrye karşı...:queen:

sende cok haklısın arkadasım bole mallar olduqu surece yamaha daha cok keriz parası yer :d

aynen arkadasım anca bunlar kötülemeyi bilir kullanmayan bilemez siz o motorun 1 kere üstüne binmiş adam değilsiniz anca yamaha alsnlar kazık yesinler die kötülersiniz yamaha alıcak kadarda mal deiliz veririm 2.200 alırım 0 motor 4.5 milyara keriz değilim 125 cc motor alıcam siz gibi :D:D arkadaşın dediği gibi alırım bi etna yolda yamaha tokatlarım gerçekler acıdır ama bu bi gerçek helalsın arkadaşım ..

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/21890-motoran-etna-2.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar