Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benimde yaş aynı gitsede biniyoz gitmesede:p

temiz kullanılıp bakımları düzenli yapıldıysa 20000 km de bir ybr hala 15 yaşında delikanlı sayılır.

28000 km oldum hala balata ve yağ haricinde değişenim yok:wiinkk:

bu gün yag degişimi yaptım...39.277 150 gram yag kaybolmuş:cherry::cherry:inanamadim bu seferde eksik çıkarsa cüme aleme rezil ederim ybr yi:queen::queen:

Selam arkadaşlar,bu gün ön tekerimi sökmek zorunda kaldım,sonrasında ise diskin olduğu fren balatalarından dışta kalanı yerinden çıktı.Bir dahada yerine takamadık baya bir uğraştık.Bunun bir pratiği veya daha önceden yayınlanmış resimli anlatımı varsa, linkini yada cevabını verirseniz sevinirim.

kullanma klavuzundan bakabilirsiniz ...

ön teker diskle yada balatalarla alakası olmadan çok kolay sökülüyor.dediğim gibi kullanma klavuzunda hepsi mevcut.beldeyamanın sitesinde ybrnin sayfasında var klavuzu.

------------------------------------

bu arada bu ürünü bende merak ettim direk taksak bir şey olur mu ? http://urun.gittigidiyor.com/OSRAM-COOL-BLUE-HYPER-5000K-H4-1-CIFT_W0QQidZZ23163961#aciklama

benim kaskım gece kullanımında karşıdan gelen araba ışıklarını kırarak dağıtıyo yolu felan görmeden gidiyorum ne yapmam lazım yardım eder misiniz bir de ybr için xenon tarzı lamba alsam bi sorun olur mu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------

motorum mavi cantlara şerit çekmek istiyorum bu işlemi nasıl yaparım bir de hangi renk gider tavsiyeleriniz var mı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr 2010 factor ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar ?

topiği incelersen illaki cevap vardır aradıgın sorulara.demekki şu an ustalar yok piyasa da,yoksa sana cevap yazan olurdu.yoksa ybr demi çin malı cbf gibi :queen:

hintli değil, japon amcaların çin topraklarında ürettikleri japon... :bounce::bounce:

yani Almanya'da doğan Türk çocuğu Türk değil Alman mı oluyor... ybr de gurbetçi çocuğu :p

:bounce::bounce::bounce::bounce:YBR 125:bounce::bounce::bounce::bounce:

Müdürler, Ybr ciler, hadi bakalım...
Soru : 2005 model 10 bin km de sorunsuz denilen bi ybr kaç lira olmalı..?

Bu kadar korna ile uğraşana kadar eski bmc kamyondan söküp taksaydın kornayı.:queen:

kullanma klavuzundan bakabilirsiniz ...

ön teker diskle yada balatalarla alakası olmadan çok kolay sökülüyor.dediğim gibi kullanma klavuzunda hepsi mevcut.beldeyamanın sitesinde ybrnin sayfasında var klavuzu.

Cevabın için teşekkür ederim fakat kullanma kılavuzu olsaydı zaten yazmazdım.Ustama götürdüm hallettirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar