Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Slm arkadaşlar ben kask, mont ve arka çanta arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok serwinirim.

Debriyaj telini değiştirirken manet tarafındaki ayar somunu gevşetiliyor, yenisi takıldığında gerdirme-ayarlama unutmuş olunabilir mi?

Debriyajın motor yağı ısındığında kavramasının kısalmasını anlayabiliyorsan ya elin çok hassas yada debriyajın daha yeni yeni aşınıyor.Ybr debriyajları kolay kolay bitmiyor.Debriyaj ayrıma sisteminde sadece tel ile mesafe ayarlanmıyor harici bir parça daha var.Hatta ilk kalkıştaki hoplama o yüzden.Hani maneti yavaş yavaş bırakırsınız, buna rağmen aniden kavradığı bir nokta vardır.İşte o.Balata aşınmasını minimuma indirmek için düşünülmüş.

Debriyaj balatasının değişme zamanı çok bariz anlaşılır.Mesela ilk kalkışta vitese takarsın motor bağırır ama ya hiç yürümez yada zorla yürür.Yada düz yolda, özellikle rampa çıkarken, yine aynı şekilde gaz verdiğinde ses artıyor, devir yükesliyor ama motor aynı hızda gidiyorsa debriyaj balatası bitmiştir.

Motora gaz verdiğinizde hemen tepki alıyorsanız, yani devir ile beraber hızda artıyorsa debriyaj balatası sağlam demektir.

cevabın için tşk.anladım ki balatada bir şey yok.tel de var bişeyler.

arkadaşlar ybr için çok begendiğim zongshen zs 125 32 nın alt sakalını arıyorum bulamıyorum bilen varsa adres tel veririse memnun olurum

eq0cp.jpg

1hb22r.jpg

2py2jnk.jpg

Düzcenin cok çetin geçen kar yağışlarına isyan etmeyi bırakım yeni çözüm üretmeye çaliştim..Resimlerde gördüğünüz gibi kışında motorumdan kopmak istemedigimden dolayı böyle birşey yaptım tamamen kendi ürünüm..kendi imalatimdir..telif hakları tarafima ait olup izinsiz çoğaltılamaz:mrgreen::mrgreen:bu zincirin maliyei yaklaşik 10 tl civarında..2 günümü aldı el emegine deger biçilemez:) ne kadar kullanişli olur onu kullandıkça sizlere aktaracagim...

eq0cp.jpg

1hb22r.jpg

2py2jnk.jpg

Düzcenin cok çetin geçen kar yağışlarına isyan etmeyi bırakım yeni çözüm üretmeye çaliştim..Resimlerde gördüğünüz gibi kışında motorumdan kopmak istemedigimden dolayı böyle birşey yaptım tamamen kendi ürünüm..kendi imalatimdir..telif hakları tarafima ait olup izinsiz çoğaltılamaz:mrgreen::mrgreen:bu zincirin maliyei yaklaşik 10 tl civarında..2 günümü aldı el emegine deger biçilemez:) ne kadar kullanişli olur onu kullandıkça sizlere aktaracagim...

Çok güzel olmuş eline sağlık. Peki motora zarar vermez mi..?
Birde aklıma gelen bunu takınca maksimum hız ne oluyor..??

Bende sonunda ybr 125 aldım..2005 ama çok temiz..

eq0cp.jpg

1hb22r.jpg

2py2jnk.jpg

ben bunu yıllar önce yaptım ama seninki kadar profesyonel değil................

2py2jnk.jpg

deneyimlerini burada muhakkak okumak isterim.
güzel olmuş bu konuda mahirsin.

Ybr 125 de far lambası tamamen kapatılamıyor mu? Yani açık olması iyi bişey biliyorumda böyle bir opsiyon yok mu öğrenmek istedim...

arabalarda 40km/s son sürat. bence 30'un üstü tehlike... zaten yatıramıyorsun...:queen:

yani sonucta yavasta olsa ilerlemek hızlı gidip risk almaya gerek yok geç gideceksin..birde bu halde ön freni unutmak gerekiyor galiba..arkayla durdurulmalı motor:cherry::cherry:buzlu bi yolda giderken ön fren manetine elin değse yerdesin:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar