Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

geçenlerde bir yerden benzin aldım motorumun çalışma düzenini mahvetti arkadaşlar.
bitsin diye dua ediyorum şimdi.
neredeyse 5-6 kez uğraşıyorum çalıştırmak için.
benzin alırken çok dikkat edin.
dağa gidiyorum diye tuhaf bir yerden aldım kötü oldu.

bu arada burada kar yağıyor ybr camdan bakıyor :salut:

Ben hepsini denedim nerdeyse en randımanlı benzini shell veriyor aklınızda bulunsun :cat:
Zaten boşuna dememişler benzini shellden fikri babaçi den alcan diye:)

Ben hepsini denedim nerdeyse en randımanlı benzini shell veriyor aklınızda bulunsun :cat:
Zaten boşuna dememişler benzini shellden fikri babaçi den alcan diye:)

İstasyondan istasyona değişen bi durum olduğunuda unutmamak lazım. Her insanın ahlakının aynı olmadığı gerçeğinden yola çıkarak. :)

bende hep shellden koydum bugüne kadar.pierzig e katılıyorum bu konuda :)

sedat mont için motomaxa bak bence.ürünleri hem hesaplı hemde fena değil.ben bayramda bot aldım bering gayet memnunum.

Yeni aldığım YBR ile bende aranızdayım arkadaşlar. 2008 model 7820 kmde aldım. Sİyah renk. Alışma aşamasındayım, ilk motorum. Selamlar.

Sayın YBR'ciler arklıma bir fikir geldi:mrgreen: benim motorun benzin ayarı biraz fazla:wiinkk: ayarı düşürteceğime performans filtresi (kutu filtre yerine 40 mm. açık hava filtresi) taktırsam yakıt sarfiyatı çok artar mı? daha da önemlisi motor ömründe aşırı bir düşme olur mu??:queen:

uygulayan var mı? aklımdan geçiyor ama orasını burasını kurcalamaya kıyamıyorum, motorum kız gibi Maşallah:)

arkadaşlar daha önce söylemiştim lastiklerimi değiştirdim diye (pırelli almıştım) şu ana kadarki izlenimim" 10 nümero ya sanki yerde beni tutan bişi var normalde şeridimin içinde bi o yana biş buyana giderdim şimdi hep aynı çizgiden gidiyom yawsss.bu arada orjin lastikler duruyor onlarıda yazın takmayı düşünüyordum ama pekde niyetim yok gibi bi arkadaş istemişti ona veririm .uğraşmaya değmez be o naylon torbalarla :D

Sayın YBR'ciler arklıma bir fikir geldi:mrgreen: benim motorun benzin ayarı biraz fazla:wiinkk: ayarı düşürteceğime performans filtresi (kutu filtre yerine 40 mm. açık hava filtresi) taktırsam yakıt sarfiyatı çok artar mı? daha da önemlisi motor ömründe aşırı bir düşme olur mu??:queen:

uygulayan var mı? aklımdan geçiyor ama orasını burasını kurcalamaya kıyamıyorum, motorum kız gibi Maşallah:)

benzin ayarı neresinden yapılıyor ve hangi ayarda olmalı bilen var mı?
fotoğraflı olursa dadından yinmez :cherry:

dün akşam motorumu 12.000km bakımdan teslim aldım.
buji, hava filtresi ve yağı değişti,debriyaj teli yağlandı
arka stop ve park lambaları yanmıyordu meğerse arka fren müşürü teli sıkışmış takılı kalmış ampülü yakmış haliyle o da halledildi.
bi de ön far ampülünü ve kırılan çanta demirini değiştirdim.
bakımda sıkıntı yok da motor sanki güçden düşmüş gibi geldi bana.bakalım yarında biraz performans açısından zorlicam motoru eğer hala sıkıntı varsa tekrar gidecem ustaya
subap ayarı yapıcam demişti heralde yapmıştır acaba orada mı bi sıkıntı var yoksa karbüratörü falan mı temizlemek gerekir. gerçi bakımda o işinde yapılması lazım diye düşünüyorum ama bakalım yakında çıkar kokusu :)

dün akşam motorumu 12.000km bakımdan teslim aldım.
buji, hava filtresi ve yağı değişti,debriyaj teli yağlandı
arka stop ve park lambaları yanmıyordu meğerse arka fren müşürü teli sıkışmış takılı kalmış ampülü yakmış haliyle o da halledildi.
bi de ön far ampülünü ve kırılan çanta demirini değiştirdim.
bakımda sıkıntı yok da motor sanki güçden düşmüş gibi geldi bana.bakalım yarında biraz performans açısından zorlicam motoru eğer hala sıkıntı varsa tekrar gidecem ustaya
subap ayarı yapıcam demişti heralde yapmıştır acaba orada mı bi sıkıntı var yoksa karbüratörü falan mı temizlemek gerekir. gerçi bakımda o işinde yapılması lazım diye düşünüyorum ama bakalım yakında çıkar kokusu :)

Bakımı nerede yaptırdın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar