Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sedat ve diğer arkadaşlar. tekerinize sağlık çok güzel bi toplanma olmuş :cat::bounce:

Ya jant şeridi yapcamda motorum mavi yamuk falan olursa dıye korkuyorum bide maviye hangi renk yakışır...

Beyler benim acilen bir topcase ihtiyacım var, gezi resimlerine baktım hepinizde var güle güle kullanın. Geçenlerde kapadokyaya gittik eksikliğini çok hissettim.
iki kask sığacak şekilde olsa nasıl olur çok mu büyük olur. tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Ortak Bisikletli olan Resmin süper olmuş.Artık Eskişehire geldiğinizde o pozun aynısını benim bisan 1000 RR ile çekeriz :queen:

resim istediniz yükledim ama yorum lar eksik kaldı...nerde yorumlar dostlar....

ağzımız açık bakıyoruz işte :cherry:
ne yapalım gidemedik :pale:

img3627j.jpg

resim istediniz yükledim ama yorum lar eksik kaldı...nerde yorumlar dostlar....

yorum sana feda olsun arkadaşım, gerçekten göze alınan herşeye değmiş, fotolar çok güzel. sizi daha yakından tanımak isterdim şimdi simalarınız aklımda ama hanginiz sedat hanginiz tekteker ramço onu çözemiyorum, ikinci rsimdeki kaptan ile artçının isimlerini söyleyin ikisini şimdiden çözmüş olayım :cherry:
kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum. İnşallah bir daha ki sefere bende katılırım. saygılarla...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 AM ----------

110 km 10bin devir arkadaş helal olsun beaaaaaa:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm YBRnızın yağ filitresini değistiren varmı yada temizleyen

Beyler benim acilen bir topcase ihtiyacım var, gezi resimlerine baktım hepinizde var güle güle kullanın. Geçenlerde kapadokyaya gittik eksikliğini çok hissettim.
iki kask sığacak şekilde olsa nasıl olur çok mu büyük olur. tavsiyelerinize ihtiyacım var...

dostum topcase şart iyi düşünmüşsün:)ben shad ın 40lt lik kargo modelini kullanıyorum çok da memnunum.shad fiyat/perf olarak çok iyi çin malı topcase tavsiye etmem.kappa da biraz pahalı...2 adet kask sığdıracaksan sanırım 54 lt lik olandan alman lazım.benimkine 1 kask+malzemeler rahat sığıyor.yalnız benim alırken özellikle shad ın kargo tipini aldım üzerine çadır, mat vs. bağlamak için özel yer var.normal tipi ile kargo tipi arasında 10tl fiyat farkı var seçim senin...son olarak ben ank yiba dan 185tl ye almıştım 2 ay önce nette fiyatlar aşağı yukarı aynı zaten...yardımcı olabildiysem ne mutlu:)

slm YBRnızın yağ filitresini değistiren varmı yada temizleyen

Motor yağını boşalttıktan sonra, motorun sağ kapağını açarsanız, çay süzgecine benzeyen bir parça var.
Ondan başka filtre / Süzgeç yok.

Temizlense de olur, temizlenmese de.

Zira motorun içine kedi, köpek, fare falan kaçarsa anca onu durdurur. :queen:

yorum sana feda olsun arkadaşım, gerçekten göze alınan herşeye değmiş, fotolar çok güzel. sizi daha yakından tanımak isterdim şimdi simalarınız aklımda ama hanginiz sedat hanginiz tekteker ramço onu çözemiyorum, ikinci rsimdeki kaptan ile artçının isimlerini söyleyin ikisini şimdiden çözmüş olayım :cherry:
kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum. İnşallah bir daha ki sefere bende katılırım. saygılarla...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 AM ----------

ikinci resimdeki kaptan bendeniz tekteker ramço... yani kırmızı ybr ni
n üzerindeki kaptan siyah kasklı kaptan tekteker ramçodur.... arkamdaki ise ahmetdir...sedat benim yüklediğim fotolarda mevcut değüil.... akşam onuıda yüklerim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 PM ----------

110 km 10 bin devir e 2kişi ile ulaşılmıştır... ön dişli bilerek orjinal takılıp yola çıkılmıştır... 2 kişi gidileceği için....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar