Sedat ve diğer arkadaşlar. tekerinize sağlık çok güzel bi toplanma olmuş :cat::bounce:
Sedat ve diğer arkadaşlar. tekerinize sağlık çok güzel bi toplanma olmuş :cat::bounce:
süper olmuş valla.
Emeğinize sağlık.
Ortak Bisikletli olan Resmin süper olmuş.Artık Eskişehire geldiğinizde o pozun aynısını benim bisan 1000 RR ile çekeriz :queen:
senin bisan 1000rr mıydı..ben bisan zzr1400 zannediyordum....
resim istediniz yükledim ama yorum lar eksik kaldı...nerde yorumlar dostlar....
slm YBRnızın yağ filitresini değistiren varmı yada temizleyen
Beyler benim acilen bir topcase ihtiyacım var, gezi resimlerine baktım hepinizde var güle güle kullanın. Geçenlerde kapadokyaya gittik eksikliğini çok hissettim.
iki kask sığacak şekilde olsa nasıl olur çok mu büyük olur. tavsiyelerinize ihtiyacım var...
slm YBRnızın yağ filitresini değistiren varmı yada temizleyen
yorum sana feda olsun arkadaşım, gerçekten göze alınan herşeye değmiş, fotolar çok güzel. sizi daha yakından tanımak isterdim şimdi simalarınız aklımda ama hanginiz sedat hanginiz tekteker ramço onu çözemiyorum, ikinci rsimdeki kaptan ile artçının isimlerini söyleyin ikisini şimdiden çözmüş olayım :cherry:
kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum. İnşallah bir daha ki sefere bende katılırım. saygılarla...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 AM ----------
110 km 10bin devir arkadaş helal olsun beaaaaaa:queen:
yorum sana feda olsun arkadaşım, gerçekten göze alınan herşeye değmiş, fotolar çok güzel. sizi daha yakından tanımak isterdim şimdi simalarınız aklımda ama hanginiz sedat hanginiz tekteker ramço onu çözemiyorum, ikinci rsimdeki kaptan ile artçının isimlerini söyleyin ikisini şimdiden çözmüş olayım :cherry:
kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum. İnşallah bir daha ki sefere bende katılırım. saygılarla...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 AM ----------
110 km 10bin devir arkadaş helal olsun beaaaaaa:queen: