Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu motor harikaymış aşık oldum motora ya:queen::queen:

bu nasıl mücahit :cherry: elcik koruma, koruma demiri, 35lt çanta :cherry: çamurluğu bulabilsem takcam... :)

DSC_9155.jpg

4 te 100 ü görmeden 5 atma bi dahakine:) ybrde sıkıştırma vitesidir 4 o hızı yaparmı diye düşünme ben 115 yaptim kısa bi süreli oldu tabi...5 e atınca hızım degişmemişti:queen:

teşekkür ederim.

Tüm YBR severlerin ve motosiklet tutkunlarının Ramazan bayramı kutlu olsun.:rendeer:

ramazan bayramını kutlayan arkadaslara tesekkur ederım.herkezın ramazan bayramı kutlu olsun.tekeriniz hep düz bassın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ybr'ye gönül vermiş,vermek zorunda kalmış :) arkadaşlarımın ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Sağlıklı ve huzurlu daha nice bayramlara :rendeer:

Arkadaşlar; motorun yağ haznesinin yağ tapasının olduğu kısımda yağ sızıntısı oluyor; ustaya gittim diş açtığını ve sorunu hallettiğini söyledi ama motoru teslim aldıktan sonra tekrar ara ara yağ damlattığını gördüm ve az önce yine gittiğimde teflon saralım dedi; bende dedim ben her yağ değişiminde teflon mu değiştirecez evet dedi; şimdi size soruyorum bunun orjinal halini alabilmesi için ne yapmalıyız yoksa yapacak bişey yok mu ; birde dikkatimi çeken bişey var sanki motor yağ sızdırırken çekiş ve hızlanmalarda düşüş oluyor ve vibrasyonda da artma oluyor gibi geldi....

Sen de benim yaptığım hatayı yapmışsın anlaşılan..
Motor soğumadan sakın yağını değiştirmeye kalkmayın.
Geçen gün bana da aynısı oldu,diş açarak bir büyük civata koyduk...
Ybr'ye gönül vermiş,vermek zorunda kalmış :) arkadaşlarımın ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Sağlıklı ve huzurlu daha nice bayramlara :rendeer:

Bayramınız mübarek olsun ybrci kardeşlerim :rendeer ;fekat burda sadece gönül vermiş olanlar var sanırım zorunda olup motosiklet çilesini çeken yoktur burda :)

Sen de benim yaptığım hatayı yapmışsın anlaşılan..
Motor soğumadan sakın yağını değiştirmeye kalkmayın.
Geçen gün bana da aynısı oldu,diş açarak bir büyük civata koyduk...

Bayramınız mübarek olsun ybrci kardeşlerim :rendeer ;fekat burda sadece gönül vermiş olanlar var sanırım zorunda olup motosiklet çilesini çeken yoktur burda :)

YBR ye binmek zorunda olanlar vardır belki:cherry::wiinkk::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş :) :p

City kullanan arkadaşlara sormak isterim,yakıt tüketiminiz nasıl??Ben iki depodur test ediyorum ortalama yakıtı 2.7 ile 3.0'ları buluyor,motorun bütün peryotik bakımları tam.Hava filtresi değişti,buji v.s v.s hepsi tamam.Fazla zorlamadığım halde :silent:

Son düzenleme:
YBR ye binmek zorunda olanlar vardır belki:cherry::wiinkk::rendeer:

artcı olarak bınmek zorunda olan vardır ama surmek ıcın zorla bınen olcagını sanmıyorum usta :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------

İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş :) :p

City kullanan arkadaşlara sormak isterim,yakıt tüketiminiz nasıl??Ben iki depodur test ediyorum ortalama yakıtı 2.7 ile 3.0'ları buluyor,motorun bütün peryotik bakımları tam.Hava filtresi değişti,buji v.s v.s hepsi tamam.Fazla zorlamadığım halde :silent:

benımkısı bıraz daha fazla yakıyordur heralde.bayramdan sonra bakıma sokup depoyu fulleyıp denıcem nasıpse

artcı olarak bınmek zorunda olan vardır ama surmek ıcın zorla bınen olcagını sanmıyorum usta :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------

benımkısı bıraz daha fazla yakıyordur heralde.bayramdan sonra bakıma sokup depoyu fulleyıp denıcem nasıpse

benim başka motora binme şansizm yok yine ybr yine ybr yamahayla anlaşmam var:queen::queen:5 sene binicem 100.000 km:queen::queen:

Arkdaşlar bende yamaha 125 ybr almak istiyorum. bana bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim eleştirilerinizi ve memnuniyetinizi msj atarsanız sevinirim.siz olsanız kaç modelini alırsınız.veya motor alırken nelere dikkat edersiniz yardımcı olurmusunuz lütfen...

Arkdaşlar bende yamaha 125 ybr almak istiyorum. bana bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim eleştirilerinizi ve memnuniyetinizi msj atarsanız sevinirim.siz olsanız kaç modelini alırsınız.veya motor alırken nelere dikkat edersiniz yardımcı olurmusunuz lütfen...

foruma biraz takıl tüm gerçekleri öğrenirsin:rendeer:

senin yerinde olduğumu varsayarak, 0 km alırım eğer orjinal ve ekonomik olarak kullanacaksam. yok ben extrem (aşırı) biriyim, bana ybr verin yarışacağım diyorsan ( not: evde denemeyiniz :mrgreen: ) 2. el ezilmemiş bir ybr alıp 140 cc. piston silindir taktırırım.
şahsi görüşüm arka freni hariç (ön fren durumu toparlıyor) hiç bir eksisi yok. Tabi orjinal lastiklerini saymıyorum, benimkinde üstünde gelen cst tubeless var, tam bir facia. hemen yeni pirelli, metzeller veya michelin lastik takımı almalısın.
ekonomik, sağlam, konforlu. 2. elde değerli. ama... sportif ruhlu değil (görünüş olarak tabikide, yoksa gazlamaya gör...)
2009 modelini aldım biraz daha sportif durduğu için. çok memnunum. neden mi? canını alır gibi gazlamama rağmen bir kere zırıltı, tıkırtı, v.b. ses duymadım (maşallah :mrgreen:)
titreşim : yok... yok... yok... bir tek o yok işte motorda :) ona da kimsenin ihtiyacı yoktur herhalde :rendeer:

Son düzenleme:
Yamaha Ybr 125 Hakkında Sorularım..

Öncelikle 1 yıLdır Ybr Hastasıyım Sesine bitiyorum Devir Saati (Kesici ) Sesine Hastayım.Çalıştık çabaladık Paramızı çıkarttık..Babamızın Yardımıylada Bir Ybr alıcağım Bu hafta Baya Bi galeri , Elden dolaştık..aslında 1 yıldır araştırıyorum Arkadaşlarda var.. Geziyoruz takılıyoruz ama özel Sorularım var cahiliyet..Öncelikle Gençiz görüntüye Sese Önem veriyorum Sesde görüntüde ybrde var bence..

Ayrıca ' Bugun Gittiğim bir Galeride 2009 Model 0 ybr Vardı..Satıcıyla sohbet ettik Ben Yuvarlak kafa istediğimi 0 'Lara bakmadığımı söyledim..Oda Bana kafasını değiştiririz yuvarlak far yuvarlak kafa yaparız uzay kafa evinde durur dedi.. Sizce Bi aksaklığı Bir sorunu Çıkarmı ?

İstediğim Ybr

Yamaha_YBR_125_2008_0_image.jpg

Bu şekilde Aynalarını Söküp Parama Göre Air Brush
Örnek

grnt016gz3.jpg

Böyle düşünüyorum..

Sizce Ses İçin Hava filitresi açtırmak Ayrıca Ne yapılabilir ? Performans Vs Bilgi Verirseniz Yapılabilicek Pek birşey yok biliyorum..Olanaklarımızı sayarsanız sevinirim Ybrci Arkadaşlar Vardır burda mutlaka..

Teşekkürler :)

Ve ek olarak yazıyorum kafama takılan bir şey bugun Sitede Dylanlara bakarken gormuştum
16641478wgp.jpg

Gömme Haporlor Ve mp3 çalar ? Bunu nasıL yapıyorlar Ve maliyeti Nekadar tutar

Son düzenleme:
arkadaşlar bendede yamaha ybr var bu akşam iş dönüşü rampa çıkarken arka lastik sıkıştı dönmüyor acaba neden olmuş olabılır motor viteste iken gitmiyo baskı balatalar daha sıfır bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı

zincir ayar kelebeklerine bak kaymışsa sıkışma yapar. olmadı komple sök içine bir göz at kesin çözersin sorunu Motorla gelen aletlerle sorununu çözebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar