bu motor harikaymış aşık oldum motora ya:queen::queen:
bu nasıl mücahit :cherry: elcik koruma, koruma demiri, 35lt çanta :cherry: çamurluğu bulabilsem takcam...
bu motor harikaymış aşık oldum motora ya:queen::queen:
4 te 100 ü görmeden 5 atma bi dahakineybrde sıkıştırma vitesidir 4 o hızı yaparmı diye düşünme ben 115 yaptim kısa bi süreli oldu tabi...5 e atınca hızım degişmemişti:queen:
Arkadaşlar; motorun yağ haznesinin yağ tapasının olduğu kısımda yağ sızıntısı oluyor; ustaya gittim diş açtığını ve sorunu hallettiğini söyledi ama motoru teslim aldıktan sonra tekrar ara ara yağ damlattığını gördüm ve az önce yine gittiğimde teflon saralım dedi; bende dedim ben her yağ değişiminde teflon mu değiştirecez evet dedi; şimdi size soruyorum bunun orjinal halini alabilmesi için ne yapmalıyız yoksa yapacak bişey yok mu ; birde dikkatimi çeken bişey var sanki motor yağ sızdırırken çekiş ve hızlanmalarda düşüş oluyor ve vibrasyonda da artma oluyor gibi geldi....
Ybr'ye gönül vermiş,vermek zorunda kalmışarkadaşlarımın ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Sağlıklı ve huzurlu daha nice bayramlara :rendeer:
Sen de benim yaptığım hatayı yapmışsın anlaşılan..
Motor soğumadan sakın yağını değiştirmeye kalkmayın.
Geçen gün bana da aynısı oldu,diş açarak bir büyük civata koyduk...
Bayramınız mübarek olsun ybrci kardeşlerim :rendeer ;fekat burda sadece gönül vermiş olanlar var sanırım zorunda olup motosiklet çilesini çeken yoktur burda![]()
YBR ye binmek zorunda olanlar vardır belki:cherry::wiinkk::rendeer:
İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş![]()
City kullanan arkadaşlara sormak isterim,yakıt tüketiminiz nasıl??Ben iki depodur test ediyorum ortalama yakıtı 2.7 ile 3.0'ları buluyor,motorun bütün peryotik bakımları tam.Hava filtresi değişti,buji v.s v.s hepsi tamam.Fazla zorlamadığım halde :silent:
artcı olarak bınmek zorunda olan vardır ama surmek ıcın zorla bınen olcagını sanmıyorum usta :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------
benımkısı bıraz daha fazla yakıyordur heralde.bayramdan sonra bakıma sokup depoyu fulleyıp denıcem nasıpse
Arkdaşlar bende yamaha 125 ybr almak istiyorum. bana bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim eleştirilerinizi ve memnuniyetinizi msj atarsanız sevinirim.siz olsanız kaç modelini alırsınız.veya motor alırken nelere dikkat edersiniz yardımcı olurmusunuz lütfen...