oooo kardesim olmazki ya alit üstü 10 lira ödeceksin:mrgreen::mrgreen::mrgreen:istanbul gibi yerden geliyoz ayıpp:queen:
tamam o zaman ben para biriktirmeye başlayayım
oooo kardesim olmazki ya alit üstü 10 lira ödeceksin:mrgreen::mrgreen::mrgreen:istanbul gibi yerden geliyoz ayıpp:queen:
tamam o zaman ben para biriktirmeye başlayayım![]()
Başla başla bak nerden baksan 15-20 gün zamanin var her gün 1 lira biriktirsen ohooo:queen::queen::queen:
kaç motor olcak?
aslında ben utangacımdır net te konuşurum boyle yanınızda belki hiç konuşmam:queen:
22000 oldu arka balatalar bitmedi sert balata galiba fikrinizi söylermisin sedat bey kardeşim
Yakıt hesabını tutmak, motosikletin performansını ve giderlerini tutmak isteyenler için ilave ediyorum. Alta excel tablosu görüntüsü var. İsteyende Buradan İndirerek kendi hesabını tutabilir. Tabloda sadece siyahla yazılmış alanlar ve bilgiler değiştirilecek örnek olması için bana ait olan bilgileri silmiyorum.
Ben daha çok günde 3 km lik geliş gidiş olan bir mesafede kullanıyorum. Her sabah ve akşam 1-2 dakikalık ısıtmalarda var tabi. 100 km ye 2,4 lt den aşağı düşecek gibi.
![]()
bi kaç gündür topikten uzak kaldım.masrafları hallederız bı sekılde bırlıkten kuvvet dogarmıs sorun etmeyelımtam olarak günü kararlartıralım gelmek ısteyen arkadaslarla[daha dogrusu abılerımle deyım 18 yasındayım]
kardeş senin yakıt tüketimi nasıl bu kadar düştü.. şuanda motor kaç km.de
bi kaç gündür topikten uzak kaldım.masrafları hallederız bı sekılde bırlıkten kuvvet dogarmıs sorun etmeyelımtam olarak günü kararlartıralım gelmek ısteyen arkadaslarla[daha dogrusu abılerımle deyım 18 yasındayım]
ybr mı yoksa cbf150 mı daha ıyı ?
Arkadaşlar , gösterge panelinde devir göstergesini aydınlatan , dipsiz, 12V, 1,7W lık ampul patladı. Piyasayı araştırdım , 3W ve 5W lık var. Fakat servise sorduğumda 3W lık ampulün gösterge panelini eritebileceğini söyledi. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
Yok mudur benimle aynı sorunu yaşayan, yada konu hakkında olan?
ikisi de bir halta yaramaz. en güzeli africatwin.
Standart düzeni ile 4.500 - 5.500 arası vites gecişleri ile 6.500 devir üstüne cıkmadan kullanıyorum. Gaz koluna kesinlikle abanmadan gazı yedirerek kullanıyorum. Ybr nin 2.0 yakıtla bile kullanılabileceği söyleniyor.
Bakımlarını tam olarak bizzat kendim yapıyorum.
Sitede daha az yakıtla kullanan arkadaşlar var.
Bir depo ile 500 kmyi görüyorum ama şehiriçi . Uzun yolda eminimki 600 ü bulurum.