Herkese selamlar ybr 125 camiası. 25-8 -2005 den - 31-08 -2009 a kadar olan ybrnin Türkiye tarihini sayenizde öğrendim. hikayelerinizi gülerek, kazalarınızı üzülerek okudum. daha yakından görmeme rağmen bir ybryi sayenizde nerdeyse motor indirir . takar, her türlü modifiye yapar, farları halojenle değiştirir , grenaj yapar, topcase seçer, kontak pası alır. yağ değiştiririm.

vitesleri bile öğrendim sayılır. ciklesiz çalışmaz bu makine. rolantide. olduğu yerde fazla çalıştırmayın egsoz kızarır. suda kayar. ne kadar kasarsan kas 120 yi geçmez 80 le babalar gibi gezersin. sis farları insaneden, kafa grenajını babaçiden, yedek parçayı sedattan, bakımı ramçodan danışırsın, hepside yardımcı olur. yanlarına düşersende bir çaylarını içersin. 2009 a kadar herkes eski 2005 grenajı çok severdi uzay kafa nasıl yaparız derdi. 2009 çıktı ya eskisi daha güzeldi bunu söksek yuvarlak far nasıl takarız derler insanoğlu doyumsuz vesselam. insane, babaçi, ramço, sedat 57, digiboy, pierzig metehan ve ismini hatırlıyamadığım bütün arkadaşlara tekrar selam ederim hepinizi gıyaben tanıyorum nerdeyse. A2 ye yazıldım . marta nisanada bir ybr çekerim inşallah. Ankaradan herkese hayırlı geceler, diliyorum. ramazanınız mubarek olsun...