CaniAma süper ses çıkar helladan
![]()
abimin ybrde kapalıydı geri dönüşüm gitmiş açtırmış fark varmı dedim motor yakmıyor dedi :queen:şu yakıt geri dönüşüm sistemini iptal eden bir arkadaş vardı. aslında oraya musluklu bir sistem çakılabilir.böylece el altında fazladan 2-3 beygir bulunur. nasıl fikir?
tabii 2005 sonrası ybr'lerin motorları geri dönüşüm sistemine göre kalibre edilmişse bir halta da yaramaz.
ybr'lerin gücünü arttırmak için piston değişiminden tutun 97 oktan benzine kadar "oyulmadık kabaklar" üzerinde konuşuluyor. böyle birşey akla gelmemiş olamaz.
bu arada korna demişken, orjinal ybr kornası "mip mip" diye resmen roadrunner sesi çıkarıyor.![]()
Roadrunner gibi de gidior 2 gün önce 4 ncü vitesde 100 dedi şaşırdım.
iyi ki benim kardeşim değilsin :cherry:bugün abimin makineyi 1. viteste zorladım 40 dedi başka demedi
iyi ki benim kardeşim değilsin :cherry:
Bişi sorcam ybr nin yağı kaç km de değişiyor bilgilendirirmisiniz ve daha 2600 km lerdeyim subab ayarı hiç yapılmadı kaçda süpap ayarı yapılır ?
O biraz sana bağlı ve yağın kalitesine ben ortalama 1500'yada 2500'km'lerde değiştiriyorum(yamalube),subap ayarı hakkında fazla bir bilgim yok zaten fazla subap ayarı isteyen bir motor değil ...
500 de servis koydu 1000 dede kendim castrol power 10 40 koydum ne zaman değiştirmeliyim ?
ben 500 km bakımına gideceğim yakın zamanda.YAMALUBE 4S 10W-40 yağ koyduracağım.
sizce 10w-40 iyi midir ? yoksa başka bir tiptemi koydurayım.
ayrıca 500 km bakımında servis neler yapıyor ? nelere dikkat etmeliyim.
bu arada çok takıntılı olduğum için motosikletimi yıkamaya korkuyorum.herşeyi aldım lastik fırçası , silme bezleri vs. ancak şampuan olarak saç şampuanı öneriyorlar ?
birde lastiklerin yanlarına arap sabunu sür diyorlar ? siz ne diyorsunuz ?
Bende 3000 değiştireyim o zman ondan sonra 2000 binde bir değiştireyim rahat çalışsın alet![]()
Bişi sorcam ybr nin yağı kaç km de değişiyor bilgilendirirmisiniz ve daha 2600 km lerdeyim subab ayarı hiç yapılmadı kaçda süpap ayarı yapılır ?