36bin km içinde sadece bir defa amortisör yağlarını kontrol ettim, keçelere dokunmadım bile, pırıl pırıl çıktılar. Körükler gereksiz göründü bana ama arkadaki GS'e olur belki![]()
Askre gidecek olmasan hiç satasim yok ama napalim.... birikmiş param olsa onu satmamda tek birkmişimiz o var mecbur satmak zorundayim...
Şanslı adamın hali başka oluyor.
GS'e de sıra gelecek. :wiinkk:
"Ybr bisiklettir" teorin halen geçerlimi kıldiken beg...:bounce:
eyvah ybr muhabbetine girdin birazdan newceri ve sedat57 damlar...cbfcinin hakkından ybrci gelir...:cherry:
ben yine 130 görüyorum bu arada...sıfırlandıktan sonra 2000 km geçti...açılmıştır umarım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 AM ----------
brezilyanın ebay sitesine girersen Ybr nin 2002 den buyana değişerekte olsa bu şekilde üretildiğini görebilirsin. Brezilya yamaha fabrikasından ybr 125 k olarak satılıyor.
Türkiye china fabrikasından aldığı için bu modelin bize gelme ihtimali bence sıfır.
Ybr nin avrupa modellerine bakarsan onlarda enjeksiyon var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 PM ----------
Devir saatinin yerine depo göstergesi koymuş manyak bu adamlar cidden. Karnavallarıda kanıtı zaten.
Slm Arkadaşlar... 2007 model YBR 125 imi satiyorum.. motorun yürür aksami Sorunsuzdur.35.000 kmdedir...33.binde debriyaj balatasi ve ön arka fren balatalari degişmiştir...25 bindede zincir dişli seti degişmişti....Aksesuar olarak 30 litrelik çantasi var...depo kılıfı koruma demiri ve siperliği.... Fiyat olarak 1700 Lira istiyorum..ciddi alicilar için pazarlik olur... Şubatta Askere gidecegimden satiyorum....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:06 PM ----------
![]()
bi sayfa geride kaldı bizimilan yalan olmasin![]()
her sayfa geçişte yenile sen onu.
hoşuma gitti yalan olmasın dediğin. :cherry:
sen unutursan ben yenilerim.
bu arada sahibinden falan gibi bir yere koymadın mı daha?
bir konuda okumuştum ybr 125 1. viteste 40 yapıyor diye...
ben denedim ama 30 km yi gecemedi.
önemli değil ama kafama takıldı:cyclopsan
sizinki 1. viteste kaç yapıyor?![]()
dostum ölü bir ybr bile 1. viteste cok rahat 40 yapar senin moıtoru ben düzcete geldiimde bi tur atayim:cherry::cherry:
motorda yalan oldu 1. viteste redline da:mrgreen::mrgreen:ozaman benim motor ölününde ötesindeale:
sen gel düzceye seve seve veririm motororumu
kaç bin devirde yapıyor 40 i?
arkadaşlar aranıza yeni katıldım yamaha ybr 125 dün aldım fakat şimdiye kadar vitesli kullanmadığımdan dolayı biraz zorlandım rampalarda geri kaydırıyor ve istop ettiriyorum bu biraz canımı sıktı ama motor hakikaten güzelmiş kullanamamam benim hatam tabiki birde bunların ön camları yokmudur çok rüzgar alıyor yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla