Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar TVS apache topiğine yazdım geçen size gelebilirim diye...
vaz geçtim tabi.
epey okudum topiği. yok vaz geçtim.
far işini de hallettim biraz. o yuvaya oturacak h4 gibi bir şey buldum sis farlarıyla birlikte iyi şimdilik.
ışıklar şimdi iyi.
:cherry::cherry::cherry::cherry:

arkadaşlar TVS apache topiğine yazdım geçen size gelebilirim diye...
vaz geçtim tabi.
epey okudum topiği. yok vaz geçtim.
far işini de hallettim biraz. o yuvaya oturacak h4 gibi bir şey buldum sis farlarıyla birlikte iyi şimdilik.
ışıklar şimdi iyi.
:cherry::cherry::cherry::cherry:

apachede ybrden sonra pişman etmezdi hani:bounce::bounce:apacheye teşvik gibi olmasin ama gözümde var o motorda:cherry::cherry:

apachede ybrden sonra pişman etmezdi hani:bounce::bounce:apacheye teşvik gibi olmasin ama gözümde var o motorda:cherry::cherry:

hakikaten benim arkadaş satıyor günün 2 saati apache'nin yanıda oturuyorum. bir ara çok da cazip teklif yaptı. çok kolay olacak benim için apache'ye geçiş. emin ol ybr benim için başka. valla konuşurken sanki duyup alınacak diye çekiniyorum. :cherry: (manyaklık ileri boyutta)
şimdilik YBR.
kafaya koydum başka motor alacaksam bile bu YBR 250 falan olur. aman benimki duymasın alınır malınır :cherry::cherry::cherry:

hakikaten benim arkadaş satıyor günün 2 saati apache'nin yanıda oturuyorum. bir ara çok da cazip teklif yaptı. çok kolay olacak benim için apache'ye geçiş. emin ol ybr benim için başka. valla konuşurken sanki duyup alınacak diye çekiniyorum. :cherry: (manyaklık ileri boyutta)
şimdilik YBR.
kafaya koydum başka motor alacaksam bile bu YBR 250 falan olur. aman benimki duymasın alınır malınır :cherry::cherry::cherry:

arkadaşlar ribrasyon apachede koruma demiri basta olmak üzere bir çok yeri kırıyor.. önfar ve gösterge panelinin ampüllerini bozuyor... bir süre sonra sasenin siyah yerlerinde boya atmaları yasanılıyor... sedat iyi bilir ki dostum kankan isim ve firma söylemem tvs nin yetkili bayisi.... gözümle göçrüyorum.. bir tek yakıtının az olması ve beygirinin yüksek olması güzel... geri kalan kısımlar için apache alınmaz... ama sağlam makina bunuda ek bir bilgi olarak söyleyeyim...

Biraz reklam yapmış olayım :p arkadaşım altta ilandaki benim motorum iki kask 1 çift dizlik eldiven yağmurluk ıvır zıvır sığrıdabiliyorum ve geziye filanda çok iyi oluyor değil mi sedat :queen::queen: görüntü olarak bence kötü durmuyor diğerlerini bilmiyorum ama ayrıca benim çanta çıkarılabiliyor istemediğim zaman takmıyorum ve oldukça kaliteli 2 senedir kullanıyorum harici taşırken sağa sola çok vurmuşumdur ama kırılmadı :) gönül rahatlığı ile alabilirsin bundan ...

http://www.sahibinden.com/herseyiyle_orjinal_ybr125-51WQQaXQQ14257194WQQpXQQdisplayitem

Bu çanta kaç litrelik? İlana da baktım ama göremedim, çok fazla da büyük durmuyor.

hacı , saydıkların sadece Ankaraya mahsus. Hepsini bir yerde görmek istersen hafta sonu gene gidelim :queen::queen:

:queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 AM ----------

arkadaşlar ybr 140 cc yapmak için neler yapuluyodu

bence 140 cc yapmak için silindir bir daha kullanilmayacak duruma gelene kadar taslanir tabi önceden ona göre bi piston ve sekman bulmak gerek en son da ön arka dişlilerle oynadin mi tahminimce 140 cc yi rahatlikla lde edersin zaten 1 kere rektefe olmuş ybr zaten 130 cc falan olur heralde:mrgreen:

hirkile az bile o çanta ..... sedat yer yok nereye koycaz _ bilmem:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 PM ----------

Hehe. Bende 52 litrelik alsam kötü mü olur diye düşünüyordum, bence yakışmış. Bunu görmem iyi oldu teşekkürler hirkil :cat:

ybrnin hakkı 30 litre abicim kibar bişey olsun diyosan bu böyle ama dersenki ben cok şey taşiyorum ozaman durum farkli:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar