amin amin amin aminş
Dört gözle bekliyorum dostlar. Hatta yengeyi de getir , benim hanım da gitmek istiyor. Özlemiş motor gezilerini.
Cumartesi akşamı Bursa Turu. Pazar sabah yolculuk , akşamı da dönüş. Nasıl olur?
arkadaşlar TVS apache topiğine yazdım geçen size gelebilirim diye...
vaz geçtim tabi.
epey okudum topiği. yok vaz geçtim.
far işini de hallettim biraz. o yuvaya oturacak h4 gibi bir şey buldum sis farlarıyla birlikte iyi şimdilik.
ışıklar şimdi iyi.
:cherry::cherry::cherry::cherry:
apachede ybrden sonra pişman etmezdi hani:bounce::bounce:apacheye teşvik gibi olmasin ama gözümde var o motorda:cherry::cherry:
hakikaten benim arkadaş satıyor günün 2 saati apache'nin yanıda oturuyorum. bir ara çok da cazip teklif yaptı. çok kolay olacak benim için apache'ye geçiş. emin ol ybr benim için başka. valla konuşurken sanki duyup alınacak diye çekiniyorum. :cherry: (manyaklık ileri boyutta)
şimdilik YBR.
kafaya koydum başka motor alacaksam bile bu YBR 250 falan olur. aman benimki duymasın alınır malınır :cherry::cherry::cherry:
arap şükrü var , olma mı:cherry:bursada 7. cadde varsa ben gelirim yoksa gelmem:cherry:
arap şükrü var , olma mı
hacı , saydıkların sadece Ankaraya mahsus. Hepsini bir yerde görmek istersen hafta sonu gene gidelim :queen::queen:araçlarıyla kendi başına gezen bayanlar, gözlerinin içine yiyeyecekmiş gibi bakan bayanlar hatta yanı başında tuvalet yapan bayanlar yoksa olmaz.....
hacı , saydıkların sadece Ankaraya mahsus. Hepsini bir yerde görmek istersen hafta sonu gene gidelim :queen::queen:
Biraz reklam yapmış olayımarkadaşım altta ilandaki benim motorum iki kask 1 çift dizlik eldiven yağmurluk ıvır zıvır sığrıdabiliyorum ve geziye filanda çok iyi oluyor değil mi sedat :queen::queen: görüntü olarak bence kötü durmuyor diğerlerini bilmiyorum ama ayrıca benim çanta çıkarılabiliyor istemediğim zaman takmıyorum ve oldukça kaliteli 2 senedir kullanıyorum harici taşırken sağa sola çok vurmuşumdur ama kırılmadı
gönül rahatlığı ile alabilirsin bundan ...
http://www.sahibinden.com/herseyiyle_orjinal_ybr125-51WQQaXQQ14257194WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar ybr 140 cc yapmak için neler yapuluyodu
Bu çanta kaç litrelik? İlana da baktım ama göremedim, çok fazla da büyük durmuyor.
hacı , saydıkların sadece Ankaraya mahsus. Hepsini bir yerde görmek istersen hafta sonu gene gidelim :queen::queen:
arkadaşlar ybr 140 cc yapmak için neler yapuluyodu
Bu çanta kaç litrelik? İlana da baktım ama göremedim, çok fazla da büyük durmuyor.
52 lt olması lazımbüyük durmuyor evet ama dediğim gibi iki kask bir çift dizlik yağmurluk ıvır zıvır filan çok rahat koyabiliyorum
mubarek mersedes bağajı kadar büyük...........
mubarek mersedes bağajı kadar büyük...........
Hehe. Bende 52 litrelik alsam kötü mü olur diye düşünüyordum, bence yakışmış. Bunu görmem iyi oldu teşekkürler hirkil :cat: