Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Allahtan fiyatı öğrenmişim önceden, babaçi sende biraz destekli atsan belki şansın olurdu. :p Valla ne yalan söyliyim camdan 1 kere baktım karakızıma, gerçi kılıfında duruyor ama olsun :) Cuma günü hava güzel olursa ilk buluşmamızı yaşayacağız. babaçi bu 957 TL yi nereye yatıracağım ben? :)

952:cherry::cherry::cherry: bu arada kaça aldn abi sormasi ayip cok uygun bi fiyata aldim demiştin tüm topik merakla bu sorunun cevabini bekliyorda:cherry::):mrgreen::mrgreen:

Lucas hayırlı olsun dostum. güzel tercihin için kutlarım :cherry:

arkadaşlar üzülerek ve sıkılarak bişey sormak isyiorum. motorumda bir problem var.

şanzumanından 1den 2ye geçişte ve sonraki her vites büyütmeden normalden fazla bir geçiş sesi (şakırtı) olduğunu düşünüyorum. 1den 2ye geçişte o aradaki BOŞ'luğu atlayabilmek için ses yapıyor onu biliyorum da. bu sefer 2ye geçişte dişli sesiyle beraber nasıl tarif etsem "cıjjj" diye bir ses daha çıkıyor. "çrakkk sesi ve aynı anda da "cıjj" diye bir ses çıkıyor. başına gelen ya da bilgisi olan arkadaşımız varmı aramızda ? yoksa başlık açimmi? :)

arkadaşlar üzülerek ve sıkılarak bişey sormak isyiorum. motorumda bir problem var.

şanzumanından 1den 2ye geçişte ve sonraki her vites büyütmeden normalden fazla bir geçiş sesi (şakırtı) olduğunu düşünüyorum. 1den 2ye geçişte o aradaki BOŞ'luğu atlayabilmek için ses yapıyor onu biliyorum da. bu sefer 2ye geçişte dişli sesiyle beraber nasıl tarif etsem "cıjjj" diye bir ses daha çıkıyor. "çrakkk sesi ve aynı anda da "cıjj" diye bir ses çıkıyor. başına gelen ya da bilgisi olan arkadaşımız varmı aramızda ? yoksa başlık açimmi? :)

abi böyle garip garip sesler çikarmayin lütfen ya:queen::queen: ybr bu bişeyi yok devam bs marşa:queen::queen:

benimkinde de benzer sorun devam ediyor.
1'e, 1'den 2'ye atarken ve kalkışlarda falan ön dişliden tak diye vurdurma sesi geliyor.
benimki daha ötmeyi öğrenmedi bjjj falan :cherry:
neden oluyor çözemedim. ama epey boşluk var çalışmazken 1. vitese alıyorum epey bir boşluk var.
lütfen bir bakın ikimizin sorununa da.

Yıkamacıdaki resimlerde 90 lik lastik vardi bu lastigi takali daha 4-5 gün anca oldu resim yüklerim en kısa zamanda:wiinkk:

resimleri görmek isterim sedat kardeş, :wiinkk:

Arkadaşlar bugün itibariyle siyah YBR'me kavuştum. Henüz kullanma fırsatım olmadı, ilk fırsatta kullanmaya başlayacağım. Motosikletimi aldığım Sirkeci Yıldız Ticaretteki, Fatih ve Metin beylere (isimleri yanlış hatırladıysam affetsinler) burada teşekkür etmeyi borç bilirim. Motosikleti hem uygun fiyatlı aldım, hem oldukça kibar ve ardı arkası gelmeyen sorularıma sevecenlikle cevap verdiler. İlk motosikletim olduğunu öğrenince, ricam üzerine eve getirmeye bile ellerinden geldikleri kadar yardımcı oldular. Fırsat bulursam resim çekip ekleyeceğim siteye de.
Aklıma takılan bir konuda yardımcı olursanız sevinirim. MTV vergisini benim ödemem gerekiyormuş. Bu işlemi kaç gün içerisinde yapmam gerekiyor?

Lucastorn, öncelikle hayırlı olsun,kaskın asvalt görmesin doğru motosiklet firmalarının çoğu mtv uyanıklığı yapıyor benimde başıma geldi,tescil tarihinden itibaren 1 ay süresi var sanırım bankadan,vergi dairesinden yatırabilirsin.:rendeer:

Son düzenleme:

szr

Sorunlar çoğalmış mı ne:D; benimde motoru aldığım ilk günden beri bi sorunum var bu sorun balatayı çok kullanmama sebep oluyor; sorun, ışıklarda durduğumda motoru boşa alıyorum, yeşil ışık yanınca vitesi bazen 1 e geçiremiyorum anca biraz motosikleti oynatınca vites geçmeye başlıyor; buda ışıklara gelince vitesi boşa almaktansa debriyaj sıkıp 1.viteste durmama sebebiyet veriyor; bu nedenle balatanın ömrü kısalıyor....

selam arkadaslar ankaradan aranıza katıldım, yakın bır zaman ybr almayı dusunuyorum ama bu mtv aklımı karsıtırdı simdi:pale: 3500 tl 12 taksıt anahtar teslım plaka ruhsat dahıl satın almayı dusunuyorum motorumu ancak bu fıyata MTV dahilmi degilmi anlamadım?

Sorunlar çoğalmış mı ne:D; benimde motoru aldığım ilk günden beri bi sorunum var bu sorun balatayı çok kullanmama sebep oluyor; sorun, ışıklarda durduğumda motoru boşa alıyorum, yeşil ışık yanınca vitesi bazen 1 e geçiremiyorum anca biraz motosikleti oynatınca vites geçmeye başlıyor; buda ışıklara gelince vitesi boşa almaktansa debriyaj sıkıp 1.viteste durmama sebebiyet veriyor; bu nedenle balatanın ömrü kısalıyor....

Bu tüm motosiklerde böyledir.

benimkinde de benzer sorun devam ediyor.
1'e, 1'den 2'ye atarken ve kalkışlarda falan ön dişliden tak diye vurdurma sesi geliyor.
benimki daha ötmeyi öğrenmedi bjjj falan :cherry:
neden oluyor çözemedim. ama epey boşluk var çalışmazken 1. vitese alıyorum epey bir boşluk var.
lütfen bir bakın ikimizin sorununa da.

ya bir bakın lütfen.

arkadaşım:p en iyisi biz kendimiz söküp bakam ön taraflara. kimsede bizim dertten yok:cat:

o bendede oluyor bazen ama çokta sorun etmiyorum.

Dostum bilmeden aslında doğru olanı yapıyorsun :)
Kırmızı ışıklardayken birinci vites takılı her an harekete hazır bi şekilde beklemek lazım aslında :cat:

Bu arada önceleri forumda muhabbeti geçmişti ybrye uygun kros lastiği gibisinden bir lastik var mı diye

Bu ybryi daha onceden de görmüştüm ama fotosunu çekmek aklıma gelmemişti Bu seferkinde lastiğin fotosunu çektim.Fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama bayağı iri duruyor lastik ..

Arkadaşlar bugün itibariyle siyah YBR'me kavuştum. Henüz kullanma fırsatım olmadı, ilk fırsatta kullanmaya başlayacağım. Motosikletimi aldığım Sirkeci Yıldız Ticaretteki, Fatih ve Metin beylere (isimleri yanlış hatırladıysam affetsinler) burada teşekkür etmeyi borç bilirim. Motosikleti hem uygun fiyatlı aldım, hem oldukça kibar ve ardı arkası gelmeyen sorularıma sevecenlikle cevap verdiler. İlk motosikletim olduğunu öğrenince, ricam üzerine eve getirmeye bile ellerinden geldikleri kadar yardımcı oldular. Fırsat bulursam resim çekip ekleyeceğim siteye de.
Aklıma takılan bir konuda yardımcı olursanız sevinirim. MTV vergisini benim ödemem gerekiyormuş. Bu işlemi kaç gün içerisinde yapmam gerekiyor?

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar