:queen::queen::queen::tabi katkısına ihtiyaç duymazsın
motor kaç kere yeniden toplandı:queen:
:queen::queen::queen::tabi katkısına ihtiyaç duymazsın
tabi katkısına ihtiyaç duymazsın
cümleten hayırlı akşamlar.
bugün ilk 500 bakımına gittik.castrol 10-40 koydular her ne kadar ben 15-40 koyalım diye israr etsemde fayda etmedi..bide ngk iridyum buji aldım ama onu 1000km bakımında takmayı düşünüyorum sizce hemen takimmi yoksa bekleyimmi?
secim senin ister hemen tak ister elindeki bujiyi tamamen kullan bir bujinin ortalama ömrünü 6-7 bin diye duymuştum ben 5 binde bir degiştiiyorum zaten 5 liralik bişey bu arada ne kadar tuttu bakim ücreti
bakım ücreti almadılar sadece yagın parasını verdim 10TL.bakalım çok fark olacakmı onu merak ediyorum aslında...
iridiyum buji tek silindirli motorlarda pek fark etmez diyolardi ama bakalim
hacı bu hafta sonu 3 günlük bi tatiğlimiz var 1000 km yapmayi düşünüyorum bakalim:wiinkk:davet edersen eskişehire gelebilirm
bir sen varsın herhalde yan sanayi kullanan, sağol kardeşim.
ama yine kararsızım. yokmu başka kullanan[/QUOTamortisörlerden bi sorun yasacagini sanmam yan sanayi konusunda ben yan sanayi bi çok üürün kullandim tavsiyelim motorun içinden bi parca alacaksan mutlaka orjinal almaya gayret ama mesela amortisör alacaksin orjinal olmasada olur amortisör yüzüne yolda kalmazsin:wiinkk:
Tarcan arkadasinin sorusunada cevap vereyim kendim şu an 100 lük bi arka lastik kullaniyorum ön dişli 15 olmasina ragmen pek güç kaybi olmadi illaki olmuştur ama bunu ben hissedemedim zatan 90 lik bi lastkle 100 lük lastik arasinda cok bi fark yok 100 lük lastigi güvenle kullana bilirsin 110 luk nasil olur o konuda bi bilgim yok 110 lugunda cok yoracagini düşünmüyorum:wiinkk:
abi jikle sürekli açik kaldigi zaman kendi kendine yükselir 10 binlere çikmasa bile 5-6 bin devire çikabilir tai bu devirlere yükselmesi 20-25 dk ve üzeri zamanlarda olur sabahlari 3.3-5 4 e gelmesini beklemeden jikleyi kapatabilirsin:wiinkk::rendeer:
artık hava filtresinin temizlenme zamani gelmiş birde rölenti biraz düşük:cherry:
başka sorusu olan :queen:
cevap için teşekkür ederim sedat:cat: senin motorum resimini görmüştüm forumda yıkamacıda galba arka lastiğin 100 lükse gayet makul bence tok duruyodu,110 kullanan yok galba forumda ...,?![]()
cevap için teşekkür ederim sedat:cat: senin motorum resimini görmüştüm forumda yıkamacıda galba arka lastiğin 100 lükse gayet makul bence tok duruyodu,110 kullanan yok galba forumda ...,?![]()
Yıkamacıdaki resimlerde 90 lik lastik vardi bu lastigi takali daha 4-5 gün anca oldu resim yüklerim en kısa zamanda:wiinkk:
Yıkamacıdaki resimlerde 90 lik lastik vardi bu lastigi takali daha 4-5 gün anca oldu resim yüklerim en kısa zamanda:wiinkk:
şu geniş taban radial lastikli resimleri yolla bakalım![]()
şu geniş taban radial lastikli resimleri yolla bakalım![]()
resmi çekeyim yollarim:cherry:
Arkadaşlar bugün itibariyle siyah YBR'me kavuştum. Henüz kullanma fırsatım olmadı, ilk fırsatta kullanmaya başlayacağım. Motosikletimi aldığım Sirkeci Yıldız Ticaretteki, Fatih ve Metin beylere (isimleri yanlış hatırladıysam affetsinler) burada teşekkür etmeyi borç bilirim. Motosikleti hem uygun fiyatlı aldım, hem oldukça kibar ve ardı arkası gelmeyen sorularıma sevecenlikle cevap verdiler. İlk motosikletim olduğunu öğrenince, ricam üzerine eve getirmeye bile ellerinden geldikleri kadar yardımcı oldular. Fırsat bulursam resim çekip ekleyeceğim siteye de.
Aklıma takılan bir konuda yardımcı olursanız sevinirim. MTV vergisini benim ödemem gerekiyormuş. Bu işlemi kaç gün içerisinde yapmam gerekiyor?
Bu gece ;uyku tutmaz artık ben ilk aldigimda sıfır almadigim halde ik 1 hafta rahat uyuyamamiştim:queen::queen:
Arkadaşlar bugün itibariyle siyah YBR'me kavuştum. Henüz kullanma fırsatım olmadı, ilk fırsatta kullanmaya başlayacağım. Motosikletimi aldığım Sirkeci Yıldız Ticaretteki, Fatih ve Metin beylere (isimleri yanlış hatırladıysam affetsinler) burada teşekkür etmeyi borç bilirim. Motosikleti hem uygun fiyatlı aldım, hem oldukça kibar ve ardı arkası gelmeyen sorularıma sevecenlikle cevap verdiler. İlk motosikletim olduğunu öğrenince, ricam üzerine eve getirmeye bile ellerinden geldikleri kadar yardımcı oldular. Fırsat bulursam resim çekip ekleyeceğim siteye de.
Aklıma takılan bir konuda yardımcı olursanız sevinirim. MTV vergisini benim ödemem gerekiyormuş. Bu işlemi kaç gün içerisinde yapmam gerekiyor?
hayırlı olsun diyelim:rendeer:
evet mtv vergisi sana ait yanlış hatırlamıyorsam 952 tl idi:cat:
hayırlı olsun diyelim:rendeer:
evet mtv vergisi sana ait yanlış hatırlamıyorsam 952 tl idi:cat:
yüreğine indireceksiniz adamın![]()
:queen::queen::queen::queen::queen:Hevesi kuraginda kalacak adamin yahu:queen: birden söylenirmi:queen:
yüreğine indireceksiniz adamın![]()