Arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar,
Bu sabah kurtuluş parkı (sıhhiye) kapalı oto parkın olduğu caddede hızım 70 km iken önüme aniden bir bayan fırladı. Her iki frene aynı anda asılmama rağmen en az 15 metre lastikler yerde iz bırakacak şekilde kaydım ve kadının koluna sadece sağ aynayı vurmakla kurtardım. Vurduktan sonrada 5-6 metre sağ-sol yalpaladıktan sonra motoru ve kendimi son anda devrilmekten kurtardım. Allah kimsenin başına vermesin inanın o anda dizlerim tutmaz oldu. Yarın ilk işim 5000 km'de olmasına rağmen üzerinde naylon yazan bu SAKURA lastikleri değiştirmek olacak .Zaten her an bu lastiklerden bir sakatlık bekliyordum.
Sizlerden ricam ırc,duro,pirelli lastiklerinden hangisini tavsiye edersiniz. Denemiş ve tecrübe etmiş arkadaşların cevabını bekliyorum. Yağmurlu havalarda motoru kullanmıyorum. Kuru havalarda kaymaması benim için yeterli.
Sizlerden
geçmiş olsun. Allah kazalardan esirgesin hepimizi. hatırı sayılır (kazancınıza göre) sadakalarınızı aklınıza gelince değil belirlenmiş aralıklarla yapınız. insanları gülümseme ile olsa mutlu ediniz. gülümsemek bile sadakadır. (dikkat! vaaz sonu!)
arkada prelli kullanıyorum memnunum üstelik tubeless
önde IRC var yeni takıldı daha sakura'dan iyidir sanırım, o da tubeless.