Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar,
Bu sabah kurtuluş parkı (sıhhiye) kapalı oto parkın olduğu caddede hızım 70 km iken önüme aniden bir bayan fırladı. Her iki frene aynı anda asılmama rağmen en az 15 metre lastikler yerde iz bırakacak şekilde kaydım ve kadının koluna sadece sağ aynayı vurmakla kurtardım. Vurduktan sonrada 5-6 metre sağ-sol yalpaladıktan sonra motoru ve kendimi son anda devrilmekten kurtardım. Allah kimsenin başına vermesin inanın o anda dizlerim tutmaz oldu. Yarın ilk işim 5000 km'de olmasına rağmen üzerinde naylon yazan bu SAKURA lastikleri değiştirmek olacak .Zaten her an bu lastiklerden bir sakatlık bekliyordum.
Sizlerden ricam ırc,duro,pirelli lastiklerinden hangisini tavsiye edersiniz. Denemiş ve tecrübe etmiş arkadaşların cevabını bekliyorum. Yağmurlu havalarda motoru kullanmıyorum. Kuru havalarda kaymaması benim için yeterli.

Sizlerden

geçmiş olsun. Allah kazalardan esirgesin hepimizi. hatırı sayılır (kazancınıza göre) sadakalarınızı aklınıza gelince değil belirlenmiş aralıklarla yapınız. insanları gülümseme ile olsa mutlu ediniz. gülümsemek bile sadakadır. (dikkat! vaaz sonu!) :)

arkada prelli kullanıyorum memnunum üstelik tubeless
önde IRC var yeni takıldı daha sakura'dan iyidir sanırım, o da tubeless.

diskten gelen ses benim motordada var sanırım diskler temas etmekle etmemek arası bir şekilde.

ayaklıktan vurma olayını ya ben anlayamadım yada öyle bir sorun yaşamadım

ya nasıl anlatsam bilmiyorum ki 80 ve ustunde giderken sag ve sol ayaklarımızı koydugumuz yerler hafif vuruyo gibi ama aşırı değil ben zincirden mi diye düşünüyorum ama 30000 de zincirden olacağını sanmıyorum. çoşkun abi sen görmüştün benim motoru hatırlarsın herhalde çakmak caminin orda yanına gelmiştim.(siperlik için)

ya nasıl anlatsam bilmiyorum ki 80 ve ustunde giderken sag ve sol ayaklarımızı koydugumuz yerler hafif vuruyo gibi ama aşırı değil ben zincirden mi diye düşünüyorum ama 30000 de zincirden olacağını sanmıyorum. çoşkun abi sen görmüştün benim motoru hatırlarsın herhalde çakmak caminin orda yanına gelmiştim.(siperlik için)

hatırladım:)

ben anlattığın problem olmadı hiç,ayaklıkların altında civata filan gevşemiş olmasın:silent:

Arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar,
Bu sabah kurtuluş parkı (sıhhiye) kapalı oto parkın olduğu caddede hızım 70 km iken önüme aniden bir bayan fırladı. Her iki frene aynı anda asılmama rağmen en az 15 metre lastikler yerde iz bırakacak şekilde kaydım ve kadının koluna sadece sağ aynayı vurmakla kurtardım. Vurduktan sonrada 5-6 metre sağ-sol yalpaladıktan sonra motoru ve kendimi son anda devrilmekten kurtardım. Allah kimsenin başına vermesin inanın o anda dizlerim tutmaz oldu. Yarın ilk işim 5000 km'de olmasına rağmen üzerinde naylon yazan bu SAKURA lastikleri değiştirmek olacak .Zaten her an bu lastiklerden bir sakatlık bekliyordum.
Sizlerden ricam ırc,duro,pirelli lastiklerinden hangisini tavsiye edersiniz. Denemiş ve tecrübe etmiş arkadaşların cevabını bekliyorum. Yağmurlu havalarda motoru kullanmıyorum. Kuru havalarda kaymaması benim için yeterli.

Sizlerden
geçmiş olsun.

30 binde zincir mi:queen::queen:iyi gitmiş yaw ben benimkini 22.500 de degiştirmiştim keyfi olarak tabi:cherry::cherry:gerci pierin zinciri 40 bine dogru gdiyor ama:queen::queen::queen:

çok gibi :silent:
Değil mi ama,bir de satıcı tok olunca kuruş inmiyor :)

benim cam kappa değil ama kullanımı, işe yararlığı falan süper 100 TL'ye almıştım. önceki sayfalarda var bir bak istersen.
418. Sayfa tıkla.

Hocam zaten sizin no kayıtlı kappa arayışındayım şöyle düşük fiyatlı 2. el falan bulamazsan sizinkinin siyahından sipariş edeceğim .. Ama kappanın duruşunu seviyorum :)
Bu arada siperliğin alt tarafı fara dayanıyor sanırım... 90 100 km de esneme yapmıyordur değil mi ... plegsi nin kaç mm olduğunu bilmiyorum ama

Değil mi ama,bir de satıcı tok olunca kuruş inmiyor :)

Hocam zaten sizin no kayıtlı kappa arayışındayım şöyle düşük fiyatlı 2. el falan bulamazsan sizinkinin siyahından sipariş edeceğim .. Ama kappanın duruşunu seviyorum :)
Bu arada siperliğin alt tarafı fara dayanıyor sanırım... 90 100 km de esneme yapmıyordur değil mi ... plegsi nin kaç mm olduğunu bilmiyorum ama

kaç mm bilmiyorum ama epey kalın ve fara değmemesi için biraz kaldıracağım. hiç esneme yapmadı.

bizim motorların hangi yaş modellerinde Yamaha Brilliant Riding yazıyor hangilerinde ELECTRİC STARTER yazıyor ? bugun bi ybrde gördüm de. kafama takıldı. :)

rsavkli, daha yakından bir fotosu varmı? :) ben de yazdırayım hoşuma gitti :) diğer tarafa da elektric starter yazarız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar