Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben de geleceğim büyük ihtimal ama maltepe köprüsü üstünde buluşmamız zor yav.
minibüs tutup geleceğiz o yüzden diğerlerine dönün maltepe köprüsüne ybr tayfasına gidiyoruz diyemem.
salonda görüşürüz gali :p

Arkadaşlar Motoruma Xenon Taktım Süper Oldu İşde Resmi Ve Vidyosu
Biraz amatörce oldu ama idare edin

http://video.google.com/videoplay?docid=7846218079885377717

Montajı Nasıl Diye Merak Ediyorsanız Kıcadan anlatayım :

1 Ön Farının İcindeki Eski Işıgı Sök
2 Xenonun Ampülün Kapagı var onu söküyorsun bazı arkadaşlar xenonu kapagını ile birlikte sanıyorlar :)
3 Ön Ampülün Duyunu Üst Kısmını xenonun amülünü otutduruyoruz güzelcene yerleştiriyosunuz
4 xenonun balansını ön farın arka kısmında dirdörkgen demir var oraya bi iyicene sıkıştırın
4 balansdan gelen kırmızı kabloyu yani + yı duya bağlı yeşik kabloyu birleştiriyoruz
5 balansdan gelen siyah kabloyu yani - yı duya bağlı olan siyah kabloyu birleştiriyoruz

Bu arada xenonlar çeşiti cok fazla h1,h2,h3 gibi gidiyor sizin motorlara uygun h4 ben yanlış aldım h7 sırf tek devre yanı kısa uzun yok cok memlunum

Xenoun markası kamasonic h7 8000 k biraz karışık oldu ama anlayan anlar

Son düzenleme:
keşke çarpmasaydı ama 2 kere çarptı cok kötü bişey 12 volt karışım akım bişi olmuyorda balansdan ampüle giderken duy bölümüne sıgması icin kesmiştim bantlamadım elim değdi aya bi salladı :mrgreen: de ölmedim allaha şükür :mrgreen:

arkadaşlar nasipse yarin motora sisleri takıp resmini atacagız.. bu gün düğmesini montajladım yarin geliyor sisler....

keşke çarpmasaydı ama 2 kere çarptı cok kötü bişey 12 volt karışım akım bişi olmuyorda balansdan ampüle giderken duy bölümüne sıgması icin kesmiştim bantlamadım elim değdi aya bi salladı :mrgreen: de ölmedim allaha şükür :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen::queen:dikkat et xenon bu şakasi olmaz:queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen:dikkat et xenon bu şakasi olmaz:queen::queen::queen::queen:

bilmiyordum valla ilk defa ögrendim bi dakine daha dikkatli olcak :)

o kısa sürede anlık bir olay da olsa kalbi durabilir çok tehlikeli abi

kötüye bişi olmaz koçum :mrgreen::mrgreen:

Allah korusun sakat iş ya bu xenon illa beyaz istiyosan beyaz ampül tak bırak xenonu paranda cebinde kalsin sagliginada bişey olmasin:wiinkk::rendeer:

yok yok beyaz ampül xenonu tutmuyor sen bi xenon kullan görürsün farkı ve sende alırsın bence

1pf4g6.jpg

Motorum Bu gün Yıkandi 2Ay aradan sonra yagmur suyu hariç su gördü:mrgreen::mrgreen: önce ince bi köpük ben inanmiyorum köpük olduguna ama:queen:
2ijrcrs.jpg

amcam sagolsun iç dış yıkama yapiyor ben sadece dış istemiştim:cherry:
10dtj7a.jpg
Sonra Hortumla cebelleşti ve galip geldi:p
35d6cs7.jpg

Sabunlama Olayindan ;Sonra yaklaşik 2 dk bekledik
2mpkkfl.jpg

Veeeeeeeeee Tazzikli Su Dayimin aylardir bekledigi An:queen:
win615.jpg
Her yerini iyice yıkadı amcam:)
2qk3ucy.jpg

jqm3pw.jpg

yıkamadan yeni çiktik ve kurulanma zamani hazir güneşte varken:mrgreen::mrgreen:
2z6sfvn.jpg
;
Ve son halini aldi dayıcım:p:mrgreen:
14j44cm.jpg
SOONNN
Bir kaç ay sonra Tekrar görüşmek üzere:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar