çok teşekkür ediyorum
25000 km lik motorumla geçirdiğim dönemin yaklaşık 10bin kmsini motorumun sorunlarından dolayı hızlanma ve gitmeme sorunlarıyla tamamladım
1 kere de yolda kaldı pikap getirttik filan sıkıntısı kaldı yanıma ayrıca 500liraya yakında masrafım oldu 2000 liraya almıştım motoru 0km kampanyalı denk getirip
bizim burada ybr oldukça tutuluyor cbf ise 10 tane ancak var onunda sebebi sonradan çıkması olabilir bi de cbf gitmiyo deyip almıyolar
motorumun tek tesellisi cbr 125 in birebir aynısı olması
ışıklarda durduğumda yanıma yüzde 80 motorcu gelir şehir merkezinde 30000 motorsiklet var bugüne kadar da ybr cilerle ışıkta 20 kere beraber gazladık 19 unda ben geçtim

(ybrcilere bu denir mi şimdi)
parası olmayanlar 125cc agk tarzı alıyor parası olanlar ybr 125 cbr 125 ci de az bayağı scooter pek yok cub cılar ve 125lik 5 vitesliler revaçta
titreşimsiz motoru olan benim motora kesinlikle binmez ama ben alıştım işte
gençlik işte motor biraz hızlı kalkınca hoşumuza gidiyor
ybr nin hızı bana yeter diyen arkadaşlara bu kalite sorgulaması oldukça açıklayıcı oldu ybrnin yakıt tüketimi de zaten oldukça iyi
ybr nn bu kadar çok tutulmasının sebebi bu avantajları demekki
benim motoru da yaptırmayıp satsam alan kişiye yazık yaptırıp 1200 e satsam bana yazık okadar zarar ettim
ybr alsan 2. eli iyi gidiyor titreşim yok yakıt az parça çok bir de arka fren disk,
150 cc yapsınlar tadından yenmez artık ha bide su soğutma olsun bi de emre de cansu dan ayrılsın :cherry: