Dostum, ben siperliği Bursa'dan 12 taksitle aldım. Fiyata gelince, malesef pahalı ama yeni modelini görünce hiç tereddüt etmeden 250tl/12 ye aldım. Nakit olsaydı 105euro ve biraz iskonto vardı.
Lastik konusunda da beni şüpheye soktun dostum.
Herkese yardımları için teşekkürler.
Kazasız, sağlıklı ve keyifli sürüşler dilerim.
Bak bak Coşkun abi Ben de gelecek aylarda senden rica edebilirimtaglis
hafta içi benim aldığım yere uğrayayım varsa sana haber veririm.:cat:

Arkadaşlar Bu Sabah Sedatla Kandıra Yaptık..sedat Arkadaş Resimleri Ekleyecektir..... Gidiş Geliş 220 Km Civarı Bir Yol Yaptık..
arkadaşlar 1 hafta bir motoru calıştırıyorum bugun nedense motoru vurdurmama ragmen calışmadı son bir kez daha deneyım dedım çalıştı sizce karburetordekı benzindenmı kaynaklanıyor yada bujileri mi değiştirmek lazım bujiyi takıp cıkardım herhangı bır sorun göremedım anlayan varsa yardım etsın plzzz
güzel fotolar olmuş siyah ybr nin plakası yok sıfır mı?
ortak gercekten sırf o virajlara yatmak için ss bir motor alıp oraya gitmek lazım.. yolda tek pürüz yok ve yol geniş... virajlar göbek viraj değil.inişli çıkışlı..ybr ile 100 120 arası yatıp yatıp kalkmak zor oldu...... ama ybr bile o yolda 120 vurduysa yolu bilmeyen arkadaşlar tahmin edebilir....
bu arada ortak plaka sorusuna munasipen kaç tl verdin dönüşte otoyola... :d
töbe yarabbi töbe niye kariştiriyon şimdi oto yolu parasini falan virajlardan bahsediyoduk:queen::queen::queen:
arkadaşlar kandil kutlamasında bulunmuştum sanırım kimse görmedi
en azından öyle düşünmek istiyorum...
arkadaşlar kandil kutlamasında bulunmuştum sanırım kimse görmedi
en azından öyle düşünmek istiyorum...