Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler şu city modelinin kafa grenajını eski tiple orjinalliği bozmadan değiştirmek mümkünmü ya anlamadığım iyi bir iş çıkartmışlar ybr nin eksik yönlerini fazlasıyla kapatmışlar ancak su eski kafa grenajı çileden çıkartacak kadar çirkin geldi gözüme...değiştiren veya düşünen varmı?

iş bir far değiştirmeye bakar :cat: yani city'nin kafa granajı sökülüp yerine eski tip komple far takmaya bakıyor.bana sorarsanız yaptığınız masrafa değmez.

sanırım bende 2-3 ay sonra ybr mi alıyorum. :flower:::pembe::
ben henüz görmedim kırmızıymış bu hafta içi muhtemelen bakıcaklar. sonrada ne yapabiliriz e bakıcaz. toplıycaz yani motoru :p
yani herşey emrah ve nejdet ustadan gelen güzel haberlere baglı :cherry:

hadi hayırlısı.......... :cat::cat::cat:

sanırım bende 2-3 ay sonra ybr mi alıyorum. :flower:::pembe::
ben henüz görmedim kırmızıymış bu hafta içi muhtemelen bakıcaklar. sonrada ne yapabiliriz e bakıcaz. toplıycaz yani motoru :p
yani herşey emrah ve nejdet ustadan gelen güzel haberlere baglı :cherry:

cadi toplicaz derken pertten mi aliyon yoksa motoru bilseydim sana benim motoru satardim ya ama benimkini topladik ramçoyla satmam:queen::queen:

avare rulman
O sorunu çözersen buraya da yazarsın
Bir hafta motor yattıktan sonra çok zor çalışıyor.
Geçenlerde saymadım ama 50 kez marşa basmışımdır,zar zor çalıştı , bi kez çalıştıktan sonra tek marşta çalışıyor benimkisi ,soru sadece fazla yatırmada oluyor mötörü:)

iş bir far değiştirmeye bakar :cat: yani city'nin kafa granajı sökülüp yerine eski tip komple far takmaya bakıyor.bana sorarsanız yaptığınız masrafa değmez.

Yok oyle tek far degişimi degil

Ben de zamanında uzay kafalıgından takmak istiyordum farı tutan demir falan 200 civarı buluyordu amaa uzay kafa alıp degiştirmek isteyen olursa takas yaparım :p

kuyucadısı
cadı bacı hade şimdiden hayırlı olsun:cherry:

Benim motor askere gittiğimden beri -ki bir seneden fazla oldu- neredeyse hiç çalıştırılmadı. Önümüzdeki hafta sonu çalıştırabilirsem tekrar motorlu günlerime dönüyorum...

Herkeze selamlar benim birkaç sorunum var sizlerin düşüncelerinizi ögrenmek istiyorum motorum 3750 km de ancak gecenlerde hava filitresi kontrolu sırasında hava filtresi kutusunun dibinde bir ıslaklık farkettim ve parmağımı surup kokladığımda benzin olduğunu anladım karbüratöre giden deliğe baktım kuruydu bunun nedeni sizce nedir ne yapmam gerekir, bir diğer sorunum ise özellikle 4 ve 5. viteslerde 5000-6000 devir arası seyrederken motordan gelen öğütme sesine benzer uğultu bunun için ne yapabilirim?

hadi hayırlısı.......... :cat::cat::cat:

teşekkürler henüz hiç birşey kesin değil bekliyorum şimdilik :)

cadi toplicaz derken pertten mi aliyon yoksa motoru bilseydim sana benim motoru satardim ya ama benimkini topladik ramçoyla satmam:queen::queen:

umarım okadar vahim değildir durumu :p

kuyucadısı
cadı bacı hade şimdiden hayırlı olsun:cherry:

teşekkürler hayırlısı bakalım :)

kırmızı ybr de nasıl durur? :silent:

Herkeze selamlar benim birkaç sorunum var sizlerin düşüncelerinizi ögrenmek istiyorum motorum 3750 km de ancak gecenlerde hava filitresi kontrolu sırasında hava filtresi kutusunun dibinde bir ıslaklık farkettim ve parmağımı surup kokladığımda benzin olduğunu anladım karbüratöre giden deliğe baktım kuruydu bunun nedeni sizce nedir ne yapmam gerekir, bir diğer sorunum ise özellikle 4 ve 5. viteslerde 5000-6000 devir arası seyrederken motordan gelen öğütme sesine benzer uğultu bunun için ne yapabilirim?

hava filtrende bi sorun yok merak etme onlar olagan şeyler yalniz 5. viteste cok düşük devirde kullaniyorsun ybr ye yaramaz bu belki motorunu sevdiginden fazla gaz vermiyorsun ama ybr gibi bi motoru 6 bin devir minimum olmak kaydiyla kullanmalisin 6 ve üzeri 7 bin devir gayet idealdir

teşekkürler henüz hiç birşey kesin değil bekliyorum şimdilik :)

umarım okadar vahim değildir durumu :p

teşekkürler hayırlısı bakalım :)

kırmızı ybr de nasıl durur? :silent:

kırmızıybrde güzel duruyo ama sende nasil durur bilemeyiz sana siyah bi ybr lazim:queen::queen:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,

Motosikletim için branda almayı düşünüyorum. Ama hazır almak ve brandacıda diktirmek konusunda kararsız kaldım. YBR125 kullanıcılarının branda kullanımı ve branda tercihleri hakkında tavsiyelerini bekliyorum. Bu konuda yorum/cevap yazan arkadaşlara da ilgileri için şimdiden teşekkür ediyorum...

Selam arkadaşlar,

Motosikletim için branda almayı düşünüyorum. Ama hazır almak ve brandacıda diktirmek konusunda kararsız kaldım. YBR125 kullanıcılarının branda kullanımı ve branda tercihleri hakkında tavsiyelerini bekliyorum. Bu konuda yorum/cevap yazan arkadaşlara da ilgileri için şimdiden teşekkür ediyorum...

branda kullanmıyorum... motor akşama kadar yağmur altında.... branda yaptırınca veya alınca bilgileri ve fiyatı aktar.. bende dşüne bilirim....

kırmızıybrde güzel duruyo ama sende nasil durur bilemeyiz sana siyah bi ybr lazim:queen::queen:

üç kruş fazla olsun kırmızı olsun sedat :p
siyah yada beyaz aslında motosikletteki terchim ama kısmette kırmızı var galiba :p

ortak onun gül gibi süpürgesi var.. ne yapacak motoru....

süpürgem iyi hoşda çok yakıyo be ramço :p

artık karayollarini kullanmak trafige takılmak istiyo hep havadan hep havadan nereye kadar:queen::queen::queen:

alıcam anahtarını sedattt :queen:

branda konusunu bende araştırdım. Feyizoglunda iki tane var. Birisi ucuz idare eden bir branda , şiddetli yağmurda içeri su aldığını ve hava almadığını söylüyorlar. Özellikle hava almadığından uzun süre zarfında paslanma yapıyormuş. Diğeri Held, gayet kaliteli ve bu sorunların görülmediği söyleniyor. Ama oda özellikle soğuk havalarda kaskatı kesiliyormuş, hatta katlamaya çalışırken ciddi şekilde kendine ve motora zarar verenler varmış. Tabi ben okuduklarımın yalancısıyım :) Hepsiburadaya baktım orada uygun ve güzel görünen brandalar var fakat ölçü olarak çok genel şeyler var. Adam gibi seçemiyorsun. Bu da YBR için sorun olabilir bence. Motor cc'sine göre sıralamışlar brandayı ki sorun burada. Şimdilik branda olayını bıraktım. Malum yağmur mevsimi geçiyo artık İzmir'de, bende seneye kadar araştırıp almaya karar verdim. Bu arada benim motorda bütün gün suyu yiyor. Tek sorunum göstergelerde oluşan buğular. Bununla ilgili ne yapabilirim acaba arkadaşlar? Birde motoru koyduğum ve motoru kilitleyebildiğim tek yerde epey bir su birikiyor. Ön tekerlek su da kalıyor malum bunun sonucunda. Bu ön teker lastiğine zarar verir mi? Lastikler Metzeller ME-22 tubeless. Şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar