ilk yag degişimimi yahu ben motoru alıyım sattırmak için ugraşırsınız
yandınız yandınız :queen:
s.a tüm motor tutkunlarına arkadaşlar motor alıcağımda uzun yol için ybr 125 mi yoksa cbf 150 mi alayım uzun yol için olucak biraz yardımcı olabilirmisiniz:![]()
anlaşmanı önceden yapmalısın sedat,ve ramço ile ybr'ni aldığın vakit bütün bakım masraflarını,bakımlarının ücretlerini'de onlar karşılasın :mrgreen: bugün ybr'nin yağı 20'tl az değil :wiinkk:
ikisi'de güzel motorlar.tabiki ben ybr'derim sana ...
birr sefere mahsus bizden olsun..kuyucadısından dahamı degerli::::
:queen::queen::queen::queen::queen:
babaçiyide unutma en yakında o var :queen:
eyvallah ramço![]()
babaçı abi hani sürüklüyordun yavv resmi yerinde duruyor resmin haberin olsun![]()
ne oluyo yine neye bulaştık:silent:
şimdi ne oluyo ben anlamdım hiç bişey siz kuyucadısının bakımlarınımı yaptırcanız motor alınca
hayirdir coşkun abi resim koymuşsunda satilik mi:cherry: sahibindene ilani vermeden önceki hazirlik mi bu:cherry:
muayeneyi yaptırmışım satarmıyım daha:cherry:
yok ya onun motor alacagi falan o süpürgesiyle bi 100 bin daha devirir:queen::queen:
muayeneyi yaptırmışım satarmıyım daha:cherry:
elimde plexi olsa vallahi yollarımabi şu camın siyahını nası yapcaz yaasöküp yollasana bana ben boyarım onu
![]()
ne kadar coşkun abi muayene masraflari
şimdi ne oluyo ben anlamdım hiç bişey siz kuyucadısının bakımlarınımı yaptırcanız motor alınca
yok ya onun motor alacagi falan o süpürgesiyle bi 100 bin daha devirir:queen::queen:
pazar gününden beri izmir'deydim.
izmirli arkadaşlarla görüştüm. izmir'in en soğuk günleriymiş
yahu bunlar soğuk görmemiş. bu havada motora binilmez dediler bana. :mrgreen:
bizim burada yaz sabahları ile aynı sıcaklıkta izmir.
izmir'i bu mevsimde daha çok sevdim. orada yaşayacağım motordan hiç inmezdim. gerçi burada da yılda 10 gün iniyorum ya :cherry:
geri döndüm forum bensiz kalmasın değil mi? :cherry:
yıbırımı alınca bakımlarını arkadaşlar yapıcak istersen senin bakımlarınıda yapsınlar
şansına küs ben motorumu sattım :queen:
topram ayda üç kez köy diyonda memleket izmir mi:silent:. yoksa memleket doğduduğum değil doyduğum yermi diyon![]()
Merhabalar arkadaşlar. Cuma günü öğleden sonra tüvtürke giderek muayeneyi hallettim. 64~tl tuttu. Sinyal, park, fren lambalarını yakmamı söylediler. Sonra kısa ve uzun farları bir cihaz yardımıyla ölçtüler. Daha sonra lastik diş derinliğini ölçüp, hareket halindeyken ön ve arka freni test ettiler. En son olarakta, amortisör , ayaklık ve benzeri parçaları elle kontrol edip, temiz raporu verdiler![]()