Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk yag degişimimi yahu ben motoru alıyım sattırmak için ugraşırsınız :p

yandınız yandınız :queen:

anlaşmanı önceden yapmalısın sedat,ve ramço ile ybr'ni aldığın vakit bütün bakım masraflarını,bakımlarının ücretlerini'de onlar karşılasın :mrgreen: bugün ybr'nin yağı 20'tl az değil :wiinkk:

s.a tüm motor tutkunlarına arkadaşlar motor alıcağımda uzun yol için ybr 125 mi yoksa cbf 150 mi alayım uzun yol için olucak biraz yardımcı olabilirmisiniz::)

ikisi'de güzel motorlar.tabiki ben ybr'derim sana ...

Son düzenleme:
anlaşmanı önceden yapmalısın sedat,ve ramço ile ybr'ni aldığın vakit bütün bakım masraflarını,bakımlarının ücretlerini'de onlar karşılasın :mrgreen: bugün ybr'nin yağı 20'tl az değil :wiinkk:

ikisi'de güzel motorlar.tabiki ben ybr'derim sana ...

birr sefere mahsus bizden olsun..kuyucadısından dahamı degerli::::

:queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
babaçı abi hani sürüklüyordun yavv resmi yerinde duruyor resmin haberin olsun :)

pazar gününden beri izmir'deydim.
izmirli arkadaşlarla görüştüm. izmir'in en soğuk günleriymiş :p
yahu bunlar soğuk görmemiş. bu havada motora binilmez dediler bana. :mrgreen:
bizim burada yaz sabahları ile aynı sıcaklıkta izmir.
izmir'i bu mevsimde daha çok sevdim. orada yaşayacağım motordan hiç inmezdim. gerçi burada da yılda 10 gün iniyorum ya :cherry:
geri döndüm forum bensiz kalmasın değil mi? :cherry:

şimdi ne oluyo ben anlamdım hiç bişey siz kuyucadısının bakımlarınımı yaptırcanız motor alınca

Son düzenleme:
hayirdir coşkun abi resim koymuşsunda satilik mi:cherry: sahibindene ilani vermeden önceki hazirlik mi bu:cherry:

muayeneyi yaptırmışım satarmıyım daha:cherry:

yok ya onun motor alacagi falan o süpürgesiyle bi 100 bin daha devirir:queen::queen:

muayeneyi yaptırmışım satarmıyım daha:cherry:

pazar gününden beri izmir'deydim.
izmirli arkadaşlarla görüştüm. izmir'in en soğuk günleriymiş :p
yahu bunlar soğuk görmemiş. bu havada motora binilmez dediler bana. :mrgreen:
bizim burada yaz sabahları ile aynı sıcaklıkta izmir.
izmir'i bu mevsimde daha çok sevdim. orada yaşayacağım motordan hiç inmezdim. gerçi burada da yılda 10 gün iniyorum ya :cherry:
geri döndüm forum bensiz kalmasın değil mi? :cherry:

topram ayda üç kez köy diyonda memleket izmir mi:silent:. yoksa memleket doğduduğum değil doyduğum yermi diyon:)

Son düzenleme:
topram ayda üç kez köy diyonda memleket izmir mi:silent:. yoksa memleket doğduduğum değil doyduğum yermi diyon:)

yok izmirli değilim yav :)
buralı sayılırım köylerindenim, gerçek köy yani :cherry:
izmir'de işlerim vardı o yüzden gittim. köyde ninemler, amcamlar, teyzemler vs. vs. hepsi var.
o yüzden çocukken oynadığım yerlere adım atmak beni fena halde heyecanlandırıyor. hep gidiyorum.

Merhabalar arkadaşlar. Cuma günü öğleden sonra tüvtürke giderek muayeneyi hallettim. 64~tl tuttu. Sinyal, park, fren lambalarını yakmamı söylediler. Sonra kısa ve uzun farları bir cihaz yardımıyla ölçtüler. Daha sonra lastik diş derinliğini ölçüp, hareket halindeyken ön ve arka freni test ettiler. En son olarakta, amortisör , ayaklık ve benzeri parçaları elle kontrol edip, temiz raporu verdiler :)

Merhabalar arkadaşlar. Cuma günü öğleden sonra tüvtürke giderek muayeneyi hallettim. 64~tl tuttu. Sinyal, park, fren lambalarını yakmamı söylediler. Sonra kısa ve uzun farları bir cihaz yardımıyla ölçtüler. Daha sonra lastik diş derinliğini ölçüp, hareket halindeyken ön ve arka freni test ettiler. En son olarakta, amortisör , ayaklık ve benzeri parçaları elle kontrol edip, temiz raporu verdiler :)

hayırlı olsun soracaklarım var yarın sorarım siz ayrıntılı yazsanız biraz daha.
mesela çay ısmarlıyorlar mı? :cherry:
yok ciddiyim, şimdi acelem var o yüzden yazamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar