Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bu ybr nin gösterge ışığını nasıl deiştirecez.forum da görmüştüm bi ara ama bulamadımbi yardım:salut:

sedat ım her yer bizim....sen canını sıkma
gs li arkadasım gösterge panelinin ışıgını renkli ampül takarak degiştiriyorsun..
çook basit...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bu ybr nin gösterge ışığını nasıl deiştirecez.forum da görmüştüm bi ara ama bulamadımbi yardım:salut:

hocam çok basit..dikkatle oku!göstergenin arkasındaki 4 somun'u söküyorsun ve plastiği çıkardıktan sonra arkada iki tene yeri var zaten lambaların biri devir saatinin diğeri km saatine ait,kablo var zaten yerleri belli vidalı felan değil çekip çıkarıyorsun ampülleri küçük zaten yenisini alıp takıyorsun bu kadar basit :cat: servise felan gitmene gerek yok..

hakikaten altımda YBR varken nereye gideğimi hiç düşünmem. az yakıyor çünkü. inş. bu yaz çanakkale, bursa, eskişehir, (ayda 3 kez köy :cherry: canım köyüm) bolu, iznik, balıkesir, gediz gibi planlarımız var. burada epey YBRci var zaten.

http://www.louis.de/_407cd3589d2f66b9f09ffefdcd1de99c87/index.php?topic=artnr&artnr=10042599

Almanyadan getirtme imkanın varsa, komple kit 55 avro :bounce:

10041200_920.JPG
Teşekkürler ama Tr'ye gelinceye kadar sanırım buradakilerle aynı fiyata denk gelir ..

hocam çok basit..dikkatle oku!göstergenin arkasındaki 4 somun'u söküyorsun ve plastiği çıkardıktan sonra arkada iki tene yeri var zaten lambaların biri devir saatinin diğeri km saatine ait,kablo var zaten yerleri belli vidalı felan değil çekip çıkarıyorsun ampülleri küçük zaten yenisini alıp takıyorsun bu kadar basit :cat: servise felan gitmene gerek yok..

teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
......................

Son düzenleme:
İşte böyle bakarsan bağ olur,bakmazsan sorunları dağ olur.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
.......................

Son düzenleme:
sağolun tşk ederim arkadaşlar :rendeer: ybr'nin ben üçüncü sahibiyim yani kısa kısa el değiştirmiş bir motosiklettir..ama sıfırından farksızdır buna inanın.bir önceki sahibi yine bu siteden bir arkadaştı..2'inci ybr'emdir bundan önceki motorumun başına olmadık işler gelmiş ve satmak zorunda kalmıştım(arızalı şekilde)resimler eski felan sanmayın 10 gün olmadı çekeli..allah daha iyilerini sizlere nasip etsin..

şimdi bu arkadaş motoru satacak :queen: ufak ufak malı podyuma çıkarıyo:mrgreen:

hiç bakmayın yada ilgilenmiyormuş gibi yapın fiyat artmasın:p

ortak motora gercekten güzel bakılmış... motor daha 16 bin küsürde galiba... ben 16 bini 6 ayda yapıyorum... helal olsun valla...... her yamaha sahibine böyle çil çil yanan motor nasip etsin.....

HELAL OLSUN VALLA ÇOK TEMİZ DURUYO Allah kaza bela vermesin

ön sinyal ne kadar uzun öyle :silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar