altindaki motor ybr iken gezilcek yerler cok olur bak söyliyim:queen:
bu sene eşkişehir ankara izmir üçlüsü olacak demi sedat.........
altindaki motor ybr iken gezilcek yerler cok olur bak söyliyim:queen:
bu sene eşkişehir ankara izmir üçlüsü olacak demi sedat.........
sedat ım her yer bizim....sen canını sıkma
gs li arkadasım gösterge panelinin ışıgını renkli ampül takarak degiştiriyorsun..
çook basit...
hacı benim o ampülleri mavi yapasim var:mrgreen::mrgreen::cherry::cherry:
arkadaşlar bu ybr nin gösterge ışığını nasıl deiştirecez.forum da görmüştüm bi ara ama bulamadımbi yardım:salut:
Teşekkürler ama Tr'ye gelinceye kadar sanırım buradakilerle aynı fiyata denk gelir ..http://www.louis.de/_407cd3589d2f66b9f09ffefdcd1de99c87/index.php?topic=artnr&artnr=10042599
Almanyadan getirtme imkanın varsa, komple kit 55 avro :bounce:
![]()
hocam çok basit..dikkatle oku!göstergenin arkasındaki 4 somun'u söküyorsun ve plastiği çıkardıktan sonra arkada iki tene yeri var zaten lambaların biri devir saatinin diğeri km saatine ait,kablo var zaten yerleri belli vidalı felan değil çekip çıkarıyorsun ampülleri küçük zaten yenisini alıp takıyorsun bu kadar basit :cat: servise felan gitmene gerek yok..
sağolun tşk ederim arkadaşlar :rendeer: ybr'nin ben üçüncü sahibiyim yani kısa kısa el değiştirmiş bir motosiklettir..ama sıfırından farksızdır buna inanın.bir önceki sahibi yine bu siteden bir arkadaştı..2'inci ybr'emdir bundan önceki motorumun başına olmadık işler gelmiş ve satmak zorunda kalmıştım(arızalı şekilde)resimler eski felan sanmayın 10 gün olmadı çekeli..allah daha iyilerini sizlere nasip etsin..
ortak motora gercekten güzel bakılmış... motor daha 16 bin küsürde galiba... ben 16 bini 6 ayda yapıyorum... helal olsun valla...... her yamaha sahibine böyle çil çil yanan motor nasip etsin.....