Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni ybr'en hayırlı olsun erhan :rendeer: en güzel seçimi yapmışsın hemde ybr'ye en yakışan iki renkten birisi'' siyah :wiinkk: kazasız belasız kullanman dileğiyle....

sedat büyük geçmiş olsun :rendeer: motorunun halini gördüm ucuz atlatmışsın valla ...

yeni ybr'en hayırlı olsun erhan :rendeer: en güzel seçimi yapmışsın hemde ybr'ye en yakışan iki renkten birisi'' siyah :wiinkk: kazasız belasız kullanman dileğiyle....

sedat büyük geçmiş olsun :rendeer: motorunun halini gördüm ucuz atlatmışsın valla ...

sagolasin hacım evet cok ucuz atlattim farkindyim binlerce kez şükürler olsun:)

ybrlendim bende :p

06 model 17bin kmde 35lt topcase, v koruma demiri, ön camlı. temiz bir motor.

kazasız belasız inş.

debriyaj teli kopacak 2 tel tutuyor tek sorun bu sadece =) onuda tez zamanda halletmem gerek yolda kalacam yoksa:D

değiştiren arkadaslarımız varsa bu tel ne kadardır ?

arkadaş ben 1000rr dan düşe düşe 125 e düştüm.. çünkü bütçem için en güzeli en sağlamı en ekonomiği buydu... sendede büyük cc vardı.. sende benim yolumdan geliyorsun.. akıllı adamsın.. motorun çok güzel... kazasız belasız sürüşler nasip olsun..........

arkadaş ben 1000rr dan düşe düşe 125 e düştüm.. çünkü bütçem için en güzeli en sağlamı en ekonomiği buydu... sendede büyük cc vardı.. sende benim yolumdan geliyorsun.. akıllı adamsın.. motorun çok güzel... kazasız belasız sürüşler nasip olsun..........

hacı büyük cc ne vardi ya hyosung vardi gt250 R:queen::queen: benim bildigim erhanda en son 250 cc vardi:mrgreen:

başından sonuna kadar haklısın saolasın :)

hacı büyük cc ne vardi ya hyosung vardi gt250 R:queen::queen: benim bildigim erhanda en son 250 cc vardi:mrgreen:

nerde len 250 ben görmedim :D en son motosikleti rr yazıodu :p

bugun debriyaj telini 4 ytl ye aldım yan sanayi taktık güzel oldu, 60 km bi yol yaptık şehir içi kaçışı güzel ama şehir dışına çıkmak bi ölüm :) 90 k hızı rahat goruyorum ama 100 zorluyor. zaten daha hızlıya gerek yok gezi motoru olarak aldım nede olsa şehir içi işimi görecek tek motor.. depoyu fullemiştim ibre bile oynamadı :p tam istediğim şey yahu =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar