aldırdığın tekniği banada söylermisin bende öyle aldırıyım
söyle simdi besela motor gidiyor suna bak diyorum sürmeyi bile bilmiyor ben olacak ki veya su havaya bak yavv bi motorum olsa da gezsem araba olmuyor motorum olsaydı giderdim yani her konusumuzda motoru sokuyorum araya tabi uygun yerlerde en sonunda oldu işde sende dene belki başarırsın
arkadaslar bu gün rialliden motorum için bi kaç sipariş verdim...debriyaj balatasi japon mali (honda) riallide japon mali olurmu demeyin varmiş:mrgreen-ringli kore mali bi zincir54 ytl...ybr conta takımı 5 ytl...birde arka lastik takozlari sipariş ettim 2 çift onlarda 5 ytl... debriyaj balatasinin fiyatida 25 ytl... ihtiyaci olan arkadaslarimiz vardir illaki fiyat araştirmasi yapöiş olurlar:cat:
evet arkadaşlar güvenilir yer bizim bi arkadaşda aldı geldi 2 günde tercih ederim
fiyatlar iyiymiş, bir tane debriyaj balatası da bana lazım.
al arkadaşım ama yazı bekle o zamana kadar değişik ürünlerde alırısn belki kargo parası ayrı ayrı ödeme
ybr yeni rakı gibidir... içmeden sarhoş olamazsın... ybr ye binmeden onu tanıyamazsın............. büyük makinede ybr yi çok arar sın... bazende aramazsınn............
haklısın abi sen büyük cc de kulandın ama simdi ybr var