Ya sedat kardeşim sana özelden msn imi atıyorum eklede ordan konuşalım.![]()
hacı şimdi gördüm kusura bakma ekledim
Ya sedat kardeşim sana özelden msn imi atıyorum eklede ordan konuşalım.![]()
coşkun abi, senin taktığın bu fardanmı? benziyo burdan bakınca da . olmazsa bende sipariş vercem bundan 26ytlbaksana abi..
![]()
dün itibariyle bu siteden siparişini vermiş oldugun ön ve arka balata bu gün saat 17:50 sularinda kargo ile elime ulaşmiştir ilk başta aklima ya parayi alip göndermezlerse diye bi tedriginlik geldi ama ne olursa olsun dedim:queen: bu günde balatalar gelince tedirginligimin yersiz oldugunu anladim:queen:bundan sonra ybr parcasi alirken hep ordan sipariş etcem güveniyorum artik içinde şüpe duyan arkadaşlar falan varsa hiç duymasinlar hemen alsinlar tabi önce parayi havale etmeniz gerekiyor.....şimdi balatalari takacak bi çift marifetli el ariyorum
![]()
Fiyatlar iyi ama yan sanayi
Mesala arka çamurluk 14 çok iyi biz 17 ytl ye mi ne almıştık
![]()
Ya bu çanta çok uygun fiyatlı ama 32 Lt nasıl arkadaşlar işimi görür mü sizce mont sıgsa yeter(Aslında mont kask aynı anda sığsa başka birşey istemem)
Mrb Arkadaşlar Cümleten Miraç Kandiliniz Müğbarek Olsun Benim Ybr Den şangır şungur Sesler Geliyor Aynı Sübablar çok Hızlı Bir şekilde Vuruyoırmuş Gibi Gaz Abasınca Ses Artıyor Biraz Motorun Yağ Pompası Arızlandıysa Seesi Nasıl çıkar?cevap Bekliyorum Arkadaşlar=
Arkadaslar motorumu bugün itibari ile resmen satmis bulunuyorum. Yeni sahibine teslim ettim. Kendisine hayirli ugurlu olsun.
Digican
160 ytl ye geliyor senin kappa cok pahalı almışsın ya :silent:
http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=490&sub_cat_ID=0&cat_ID=106#
Ben bi yerde 120 'ye görmüştüm ama bulamadım yukarıda 140 ytlo
Bu arada LAstik alacagız bugun ırc arka 6o ytl'ye sorduk ama ben bi araştırayım dedim
http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=589&sub_cat_ID=91&cat_ID=21
Yukardaki metzeller me22 74 ytl'ymiş :silent:
Ya sanki daha ucuz olması lazım
Metzeller me22 arka lastik fiyatını bilen var mı acaba
Lastik alırken ön arka çift olarak almanızı öneririm. IRC ön arka 95 -100 YTL arası. Ön farklı arka farklı ben pek tavsip etmiyorum ...
Merhabalar,
Aydınlatma sorununuz için far değiştiriyorsanız tavsiye etmem.Kaliteli bir ampul takarsanız aydınlatma sorununuz ortadan kalkacaktır.Bu ne olabilir Osram veya philips marka ampul tavsiye ederiz.
Saygılar
Güveniniz için teşekkürler sedat bey.Saygılar
Merhabalar ,
Kask rahat bir şekilde sığar.kask ile montu aynı anda sığdıramazsınız ama tek olarak rahat şekilde kullanabilirsiniz.Saygılar
Mrb Arkadaşlar Cümleten Miraç Kandiliniz Müğbarek Olsun Benim Ybr Den şangır şungur Sesler Geliyor Aynı Sübablar çok Hızlı Bir şekilde Vuruyoırmuş Gibi Gaz Abasınca Ses Artıyor Biraz Motorun Yağ Pompası Arızlandıysa Seesi Nasıl çıkar?cevap Bekliyorum Arkadaşlar=
yakcam o sakura'ları :mrgreen: :mrgreen: düşüyodum bugün gene. 1 bardak kadar su dökülmüş tam ışıkların önüne. kalkarken yanlayınca tırstım![]()
tamam bi araştırayım. çifti 100 bulursak olayı bitircem artıkcepte para kalmadı bee :mrgreen:
evet hacım bazen refuj sulaması açıyolar yollar sel oluyor:
redline'a sokma olm sende.az kibar kullan
![]()
bak imzama benim ne yazıyo![]()
2 aydir inan devir saatini 7 nin üzerinde göremedim şimdi 15 dişliyle 3. viteste 6 bin devirde 40-45 km hızla gidiyom gidecegim yere fazla yakmasin para biriktiriyorum... servise bile gitmiyorum artik yagi kendim degiştiriyorum total amcadan 1 litre yag aliyom 13 ytl 15 50 kendim degiştiriyorum...paranin gözü kör olsun![]()
yakcam o sakura'ları :mrgreen: :mrgreen: düşüyodum bugün gene. 1 bardak kadar su dökülmüş tam ışıkların önüne. kalkarken yanlayınca tırstım![]()
tamam bi araştırayım. çifti 100 bulursak olayı bitircem artıkcepte para kalmadı bee :mrgreen:

lastikleri değiştireceğinize motorları değiştirinalın bir ybr 125 city,lastiğide tubeless,renklerde şahane,yan ayaklık bile orjinal üstünde,jantlarıda 5 kollu, ve bir soru: city alan varmı aranızda.
lastikleri değiştireceğinize motorları değiştirinalın bir ybr 125 city,lastiğide tubeless,renklerde şahane,yan ayaklık bile orjinal üstünde,jantlarıda 5 kollu, ve bir soru: city alan varmı aranızda.