Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet abi haklısın..peki borunun üzerindeki soyulan tabakayı nasıl yapıyorlar?...birde nelerin yapılması gerektiğini resimde gösterirsen çok memnun olurum..pek anlamıyorum bu parçalardan...çok teşekkür ederim..:)
senin sağ ön furş değişecek tamir yapmadılar yenisini takıyorlar.ben servise gittim sorunu anlattım baktılar ve hiç itiraz etmeden fabrika hatası olduğunu söylediler,garanti formu doldurup beldeyama'ya yolluyorlar.parçalar gelince çağırdılar ve değişti 5 kuruş para almadılar:cat:
Babaçi fabrika çıkışı mı böyleydi yoksa sonradan mı döküldü bu kaplama?

ben motoru sıfır almadığım için bilemiyorum.aldıktan sonra bir tamirci arkadaşa götürdüm motoru göstermek için,bana keçeleri 50 ytl değiştiririm ama bu garantiye girer parana yazık servise git dedi.

hiç sorun çıkarmadan değiştiler.normal de fiyatı geçen sene temmuz ayı itibariyle furşların tanesi 130 ytl idi.ücretsiz değişildi:cat:

peki bu sorun neden oluyor beyler furuş ve yağ olayı fazla km den dolayımı kaynaklanıyor

boru..keçe komple değişti..bana 100 ytl ye patladı..garanti formunu doldurduk...ama ben kendi cebimden verdim şimdi...garanti cevaplanınca tekrar parayı geri alcam...bilgiler için ::thanks:

boru..keçe komple değişti..bana 100 ytl ye patladı..garanti formunu doldurduk...ama ben kendi cebimden verdim şimdi...garanti cevaplanınca tekrar parayı geri alcam...bilgiler için ::thanks:

ben 10 gün kadar beklemiştim,sen beklememişsin hallettiğine sevindim.

fiyat da uygunmuş inşallah sorun çıkarmazlar:cat:

peki bu sorun neden oluyor beyler furuş ve yağ olayı fazla km den dolayımı kaynaklanıyor

valla bilmiyorum borunun üzerindeki kaplama atıyor ve orada bir tırtık meydana geliyor buda keçelere zarar veriyor.

ben 7900 km iken değişmiştim:cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar keçeler çarpma sonucu da yağ kaçırıyor. Nitekim benim başıma geldi. Bi gün kandilli'de yol sormak için bir polis arabasının arkasında durdum. Sonra birden polis arabası geri geri gelmeye başladı. korna çaldım ama nafile... polis arabasının tamponu benim ön lastiğe geçirdi. Beni 1 metre kadar geri sürükledi. Polis hasarın varsa rapor yazalım dedi. Baktım motora hiçbir şey yoktu. Bi süre sonra keçe hafif yağ kaçırmaya başladı. Servise keçe değiştirmeye götürdüm. ön takımı sökünce gördükki boru yamulmuş.:pr:

Ben kendim kullanmadım.Kullanan arkadaşlar 100-120 arası çok rahat zorlanmadan gittiğini, daha sonra homurdanmaya başlayarak 140-145' e çıktığını ifade ediyorlar.Tabii bu sürat durumu yol, hava ve ağırlık durumuna göre oynayabilir.

Ybr250 yi bilmem de. Benim kuzende cbf 250 var. o da aynen böyle söylüyor :cat:

Son düzenleme:
eski adı ırmak pazarıı

http://www.rialli.com/ara/?ara=ybr

fiyatlar nasıl? ve burdan parça alan varmı?..

Fiyatlar iyi ama yan sanayi
Mesala arka çamurluk 14 çok iyi biz 17 ytl ye mi ne almıştık

productimage-picture-motor-cantasi-mx3249070_t_w200_h200.jpg

Ya bu çanta çok uygun fiyatlı ama 32 Lt nasıl arkadaşlar işimi görür mü sizce mont sıgsa yeter(Aslında mont kask aynı anda sığsa başka birşey istemem :) )

Son düzenleme:
Fiyatlar iyi ama yan sanayi
Mesala arka çamurluk 14 çok iyi biz 17 ytl ye mi ne almıştık

productimage-picture-motor-cantasi-mx3249070_t_w200_h200.jpg

Ya bu çanta çok uygun fiyatlı ama 32 Lt nasıl arkadaşlar işimi görür mü sizce mont sıgsa yeter(Aslında mont kask aynı anda sığsa başka birşey istemem :) )

çanta dan be MZ aldım,kask ve mont koymayı unut,

her kask ta olmuyor içine,kırılmaya karşı biraz mukavemetli okadar:cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar keçeler çarpma sonucu da yağ kaçırıyor. Nitekim benim başıma geldi. Bi gün kandilli'de yol sormak için bir polis arabasının arkasında durdum. Sonra birden polis arabası geri geri gelmeye başladı. korna çaldım ama nafile... polis arabasının tamponu benim ön lastiğe geçirdi. Beni 1 metre kadar geri sürükledi. Polis hasarın varsa rapor yazalım dedi. Baktım motora hiçbir şey yoktu. Bi süre sonra keçe hafif yağ kaçırmaya başladı. Servise keçe değiştirmeye götürdüm. ön takımı sökünce gördükki boru yamulmuş.:pr:

Ybr250 yi bilmem de. Benim kuzende cbf 250 var. o da aynen böyle söylüyor :cat:

bilader peki borular yamulunca naaptın tornaya mı götürdün yoqsa değiştrttin mi? merak ettimde benim sol taraftaki de yamuldu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar