Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadaslar motorumu bugün itibari ile resmen satmis bulunuyorum. Yeni sahibine teslim ettim. Kendisine hayirli ugurlu olsun.

coşkun abi, senin taktığın bu fardanmı? benziyo burdan bakınca da . olmazsa bende sipariş vercem bundan 26ytl:) baksana abi..

productimage-picture-far-komple-yuvarlak-ybr-12587389.jpg

yok bundan değil dikkat edersen içindeki ampül h4 değil,

arkadaşlar iyisimi ben çarşamba günü gidiim far ın çıplak halini satın aldığım yerden çekiim buraya ekleyeyim.

daha iyi fikir sahibi olursunuz:cat:[/QUOTE]

Merhabalar,

Aydınlatma sorununuz için far değiştiriyorsanız tavsiye etmem.Kaliteli bir ampul takarsanız aydınlatma sorununuz ortadan kalkacaktır.Bu ne olabilir Osram veya philips marka ampul tavsiye ederiz.

Saygılar

dün itibariyle bu siteden siparişini vermiş oldugun ön ve arka balata bu gün saat 17:50 sularinda kargo ile elime ulaşmiştir ilk başta aklima ya parayi alip göndermezlerse diye bi tedriginlik geldi ama ne olursa olsun dedim:queen: bu günde balatalar gelince tedirginligimin yersiz oldugunu anladim:queen:bundan sonra ybr parcasi alirken hep ordan sipariş etcem güveniyorum artik içinde şüpe duyan arkadaşlar falan varsa hiç duymasinlar hemen alsinlar tabi önce parayi havale etmeniz gerekiyor:p.....şimdi balatalari takacak bi çift marifetli el ariyorum:p:p

Güveniniz için teşekkürler sedat bey.Saygılar

Fiyatlar iyi ama yan sanayi
Mesala arka çamurluk 14 çok iyi biz 17 ytl ye mi ne almıştık

productimage-picture-motor-cantasi-mx3249070_t_w200_h200.jpg

Ya bu çanta çok uygun fiyatlı ama 32 Lt nasıl arkadaşlar işimi görür mü sizce mont sıgsa yeter(Aslında mont kask aynı anda sığsa başka birşey istemem :) )

Merhabalar ,
Kask rahat bir şekilde sığar.kask ile montu aynı anda sığdıramazsınız ama tek olarak rahat şekilde kullanabilirsiniz.Saygılar

Son düzenleme:
Ybr Nin Sesi Hakkında

Mrb Arkadaşlar Cümleten Miraç Kandiliniz Müğbarek Olsun Benim Ybr Den şangır şungur Sesler Geliyor Aynı Sübablar çok Hızlı Bir şekilde Vuruyoırmuş Gibi Gaz Abasınca Ses Artıyor Biraz Motorun Yağ Pompası Arızlandıysa Seesi Nasıl çıkar?cevap Bekliyorum Arkadaşlar=

Mrb Arkadaşlar Cümleten Miraç Kandiliniz Müğbarek Olsun Benim Ybr Den şangır şungur Sesler Geliyor Aynı Sübablar çok Hızlı Bir şekilde Vuruyoırmuş Gibi Gaz Abasınca Ses Artıyor Biraz Motorun Yağ Pompası Arızlandıysa Seesi Nasıl çıkar?cevap Bekliyorum Arkadaşlar=

Yatak sarmış olmasın sakın???:silent:
Krank bilyaları mı acaba:cyclopsan
:pale::pale:

Digican
160 ytl ye geliyor senin kappa cok pahalı almışsın ya :silent:

http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=490&sub_cat_ID=0&cat_ID=106#
Ben bi yerde 120 'ye görmüştüm ama bulamadım yukarıda 140 ytlo

Bu arada LAstik alacagız bugun ırc arka 6o ytl'ye sorduk ama ben bi araştırayım dedim
http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=589&sub_cat_ID=91&cat_ID=21
Yukardaki metzeller me22 74 ytl'ymiş :silent:
Ya sanki daha ucuz olması lazım
Metzeller me22 arka lastik fiyatını bilen var mı acaba

evet biraz fazla etti ama kappa'dan da başka almadım şimdiye dek. :) şehrimizin sayılı satış mağazalarından aldıgım yer.kalite ve güleryüzlü hizmet olunca başka yere gitmem :) ucuz et almayım dedim biyandan da :)

Lastik alırken ön arka çift olarak almanızı öneririm. IRC ön arka 95 -100 YTL arası. Ön farklı arka farklı ben pek tavsip etmiyorum ...

tabiki çift alcaz da uygun fiyat bulamadım daha. :) piyasadakiler hep dublexmi?

Merhabalar,

Aydınlatma sorununuz için far değiştiriyorsanız tavsiye etmem.Kaliteli bir ampul takarsanız aydınlatma sorununuz ortadan kalkacaktır.Bu ne olabilir Osram veya philips marka ampul tavsiye ederiz.

Saygılar

Güveniniz için teşekkürler sedat bey.Saygılar

Merhabalar ,
Kask rahat bir şekilde sığar.kask ile montu aynı anda sığdıramazsınız ama tek olarak rahat şekilde kullanabilirsiniz.Saygılar

abi neler denedim de olmadı. son çare xenon alayım diyom da onlar da uçuk geliyor.xenon fiyatına motora daha çok aksesuar alırım diyorum biyandan da. :)

tüm ybr sürücüsü kardeşlerimin Mirac Kandilleri Mübarek Olsun . :rendeer:

motorun hakkında biraz bilgi ver dostum :) kaç model kaç kmde ? bunlar önemli. :)

hacı eskişehirde bi arastir yaw İRC lastiklerin fiyatlarini ön arka duroda olabilir...çifti 100 ytl yi geçmeyecek şekilde:mrgreen::mrgreen:sakura olmasin:p

yakcam o sakura'ları :mrgreen: :mrgreen: düşüyodum bugün gene. 1 bardak kadar su dökülmüş tam ışıkların önüne. kalkarken yanlayınca tırstım :)

tamam bi araştırayım. çifti 100 bulursak olayı bitircem artık :) cepte para kalmadı bee :mrgreen:

yakcam o sakura'ları :mrgreen: :mrgreen: düşüyodum bugün gene. 1 bardak kadar su dökülmüş tam ışıkların önüne. kalkarken yanlayınca tırstım :)

tamam bi araştırayım. çifti 100 bulursak olayı bitircem artık :) cepte para kalmadı bee :mrgreen:

2 kere düşütm ikiside yagişli havadan dolayi ikisninde sorumlusu lastikler allahtan ikisndede 20 ile gierken düştüm bana ve dayiya bişey olmamişti....Lastik şart para yok pul yok depoyu bilem gönül rahatligiyla fulleyemiyorum ben doldurdukça zam yapiyolar:queen:1 aydir hep parca parca aliyom benzini işimi görcek kadar bak benzin fiyatlari az buz ucuzladi işe yariyor:queen:

evet hacım bazen refuj sulaması açıyolar yollar sel oluyo :pr:

redline'a sokma olm sende. :) az kibar kullan :)

bak imzama benim ne yazıyo :p

evet hacım bazen refuj sulaması açıyolar yollar sel oluyo :pr:

redline'a sokma olm sende. :) az kibar kullan :)

bak imzama benim ne yazıyo :p

2 aydir inan devir saatini 7 nin üzerinde göremedim şimdi 15 dişliyle 3. viteste 6 bin devirde 40-45 km hızla gidiyom gidecegim yere fazla yakmasin para biriktiriyorum... servise bile gitmiyorum artik yagi kendim degiştiriyorum total amcadan 1 litre yag aliyom 13 ytl 15 50 kendim degiştiriyorum...paranin gözü kör olsun:p:p

2 aydir inan devir saatini 7 nin üzerinde göremedim şimdi 15 dişliyle 3. viteste 6 bin devirde 40-45 km hızla gidiyom gidecegim yere fazla yakmasin para biriktiriyorum... servise bile gitmiyorum artik yagi kendim degiştiriyorum total amcadan 1 litre yag aliyom 13 ytl 15 50 kendim degiştiriyorum...paranin gözü kör olsun:p:p

en iyisini yapıyosun kardeşim.:cat: bende biriktirmeye başlıcam. gözünü oyayım o paranın ben :mrgreen: o dişli olayını bende araştırcam artık. 5km artsa yeter :)

Son düzenleme:
lastikleri değiştireceğinize motorları değiştirin:)alın bir ybr 125 city,lastiğide tubeless,renklerde şahane,yan ayaklık bile orjinal üstünde,jantlarıda 5 kollu, ve bir soru: city alan varmı aranızda.

lastikleri değiştireceğinize motorları değiştirin:)alın bir ybr 125 city,lastiğide tubeless,renklerde şahane,yan ayaklık bile orjinal üstünde,jantlarıda 5 kollu, ve bir soru: city alan varmı aranızda.

ybr yi satıp yine ybr mi alalım:)

jant hariç saydığın tüm özellikler zaten sanırım tüm arkadaşlarda var.

bi jant için değmez düşüncesindeyim:cat:

:queen::queen::queen::queen::queen::p:p:pmantikli bi öneri aslinda balatalarimiz bitincede degiştirmek yerine sıfır bi motor almak daha mantikli:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar