yaw sen denedinmi? şu an motorda 14 dişli var saydım dişlerini.. birde mavi ampul vardı orda 5 liraya aldım
Arkadaşlar benim stop lambası yanmıyor.Allah'tan arkadaş farkedip söylediale:Tamirciye gitmeden kendi yapabileceğim, kontrol etmemi tavsiye ettiğiniz bi yer vs varmı?
Not:Fren lambası çalışıyor.
Ben de IRC lastik (tubeless) Taktırdım çok memnunum.Arka teker kayma sorunum kalmadı.Üstelik daha yuvarlak sırtlı olduğu için sanırım,virajlarda zorlanmadan daha güzel yatıyor.Arkadaşlar dişli standard'ını bilmem ama şahsen ben motorun kendi standard ölçüleriyle oynamayı sevmem.
Aranızda sis farı ve 4'lü sinyal taktıran var mı ? Yan çanta işine de farklı bir çözüm getiricem ama daha kesin kararımı vermedim.
100 km'dir IRC lastik kullanıyorum rodajı bitince ilk 1000 km ile ilgili yorumlarımı yazıcam. IRC almak zorunda kaldım zira ne dunlop ne metzeller ne de en çok istediğim Pirelli MT65 piyasada yok ...
Ben de IRC lastik (tubeless) Taktırdım çok memnunum.Arka teker kayma sorunum kalmadı.Üstelik daha yuvarlak sırtlı olduğu için sanırım,virajlarda zorlanmadan daha güzel yatıyor.
Arkadaşlar benim stop lambası yanmıyor.Allah'tan arkadaş farkedip söylediale:Tamirciye gitmeden kendi yapabileceğim, kontrol etmemi tavsiye ettiğiniz bi yer vs varmı?
Not:Fren lambası çalışıyor.
Arkadaşlar dişli standard'ını bilmem ama şahsen ben motorun kendi standard ölçüleriyle oynamayı sevmem.
Aranızda sis farı ve 4'lü sinyal taktıran var mı ? Yan çanta işine de farklı bir çözüm getiricem ama daha kesin kararımı vermedim.
100 km'dir IRC lastik kullanıyorum rodajı bitince ilk 1000 km ile ilgili yorumlarımı yazıcam. IRC almak zorunda kaldım zira ne dunlop ne metzeller ne de en çok istediğim Pirelli MT65 piyasada yok ...
bravo sana, gerçek motorcusun sen.. pirelli mt65 üstüne lastik tanımam.. metzeler 5 para etmez.. irc idare eder..
zaten böyle kaliteli lastikleri hiçbir yerde bulamazsın, genelde böyledir, çünkü gerçek motorcu yok piyasada.. çin malı lastik revadır bunlara..
gecenlerde motorla gezmeye cıktım gene herzamankı gıbı motoru ısıttım bunun ıcınde jıkleyı kaldırdım benzın deposu boş gibiydi ve devir göstergesi gözukmuyordu benzın aldım bu sefer yolda hala ılerlıyorum devır sinyaller ön farda kısılma göruyorum sonra sigortaya baktım çıkartıp taktım reset olayına gırdım baktım motor çalışıyor
sizce reset atmak önemlimi veya motor aksagıma zarar verır mı sizce başka sorun mu varki ybremde??Lutfen Teknık bilgisi iyi olanlar yardım etsın
reset olayını ilk kez duyuyorum:silent:
bu ybr nin sigortası tam olarak nerede ?