en iyisi ben, yan ayakla uğraşmıyom. yok çünkü
benim arkadaş debriyaj balatasını degisti,fakat motor ısınınca koku geliyor bu koku normalmi sizce,birde deponun altında 6 çıkışlı soket gibi bir sey ismini uunuttum,burada 160 ytl diyorlar bilgisi olan varsa bizi bilgilendişriseniz sevinirim. bu yaziyi 280 ci sayfaya yazmistim ama sayfa atladigi için kimse okuyamamis sanirim.cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar,simdiden tesekkürler.
Arkadaşlar kaskın vizörü dün akşam yolda uçtu; markası shark ama fiyat 45 Ytl dediler ve bana cok yüksek geldi, sizce daha ucuz yollu bi şekilde bu sorun giderilebilri mi??
benim arkadaş debriyaj balatasını degisti,fakat motor ısınınca koku geliyor bu koku normalmi sizce,birde deponun altında 6 çıkışlı soket gibi bir sey ismini uunuttum,burada 160 ytl diyorlar bilgisi olan varsa bizi bilgilendişriseniz sevinirim. bu yaziyi 280 ci sayfaya yazmistim ama sayfa atladigi için kimse okuyamamis sanirim.cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar,simdiden tesekkürler.
ybr 125 sahibi arkadaşlarim....Arka çamurlugun fiyatini bilen var mi yan sanayi olcak çamurlugunda orjinalini almama gerek yok diye düşünüyorum
fiyatini bilen var mi??
Bahsettiğin parça motor beyni CDI parça diyorlar.
Sirkeci aydın motor 2006 model için 250 YTL orjinal parça
2004 model için 25 YTL yan sanayii
Sirkeci Yıldız Ticaret 2006 model için 126 Euro orjinal parça
2004 model için 85 YTL orjinal parça
fiyatı verdi. 2004 ve 2006 modellerin beyinleri birbiriyle uyumlu değilmiş.
Arka çamurluk için sirkeci aydın motor yada yıldız ticaret'ten fiyat alablirsin ki bu iki firma yamaha yetkili bayii yan sanayii de vardır ellerinde.
dudullu eğin motorda 20 ytl bu cdi denen parça.. 15 dişli aldım 7,5 liraya, taksam mı takmasammı?
dudullu eğin motorda 20 ytl bu cdi denen parça.. 15 dişli aldım 7,5 liraya, taksam mı takmasammı?
yaw sen denedinmi? şu an motorda 14 dişli var saydım dişlerini.. birde mavi ampul vardı orda 5 liraya aldım