Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepinize slmlar olsun bu konudaki nerdeyse çoğu sayfayı okudum kimse şikayetçi değil memnunlar ne güzell.. benim boy 1.90 kg 120 benim gibi birine gidermi bu meret?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler hepinize iyi günler.!

fotoraf0088.jpg

fotoraf0087d.jpg

Benim eski motor..O bir çinli beni motordan soğuttu :)

hepinize slmlar olsun bu konudaki nerdeyse çoğu sayfayı okudum kimse şikayetçi değil memnunlar ne güzell.. benim boy 1.90 kg 120 benim gibi birine gidermi bu meret?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler hepinize iyi günler.!

bende pendik te ikamet ediyorum.... ben 2 tane eskittim ve bu 3, sü.... bu motoru apaçiler bile öldüremiyor.... bende 90 kiloyum... genelde 2 kişi binerim motora ve şikeyetim yok... 100 km sabit hızla 700 km yol yaptım...sadece yakıt için bir sefer durdum....

bu arada benim önce nolan 102 sonra nolan 103 vardı onlardan çok dandik olsada ls 2 işimi görüyor... en azından sertifikalı.. ama şuan kask alacak olsam ve full race tip olacakssa lazer vertigo olacaktır...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------

fotoraf0088.jpg

fotoraf0087d.jpg

Benim eski motor..O bir çinli beni motordan soğuttu :)

bu arada bu motorlar adamı motor aşkından soğutur... bizim cemal de vardı bundan ömrü civata sıkmak kırlan yerleri kaynatma ve gösterge değiştirmekle geçti....

recai aga bnm şetler prosev reflektörlü hiç solma yok.valla ısıtmadan çektik halen hiç çıkmadı.çok parlak duruyor.senin şeritler harbi matlaşmış
feyizoğlundan alabilirsn

Eywallah enes..Alayım yarın bi tane belki mor yaparım :) Benim vizor tıp yolunda basarken uçtu yağmurda gözüme acayip su giriyor almam lazım hemen off bu motor beni batışa sürüklücek yeminle :)

Bu skyjet f5, Ayağımı kırdı 5-6 kere kaza geçirdim Cinnet geçirmeme sebeb oldu kimse bulaşmasın ybr nin gözünü seveyim..

Eywallah enes..Alayım yarın bi tane belki mor yaparım :) Benim vizor tıp yolunda basarken uçtu yağmurda gözüme acayip su giriyor almam lazım hemen off bu motor beni batışa sürüklücek yeminle :)

Bu skyjet f5, Ayağımı kırdı 5-6 kere kaza geçirdim Cinnet geçirmeme sebeb oldu kimse bulaşmasın ybr nin gözünü seveyim..

bir ybr den daha iyisi bir model yüksel ybr dir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar