Arkadaşlar tekerleğin havasının az olması yakıtı çok etkilermi örn: arka 32 iken 20 ile gezildiyse
Etkiler tabi lastik havası önemli..
Arkadaşlar tekerleğin havasının az olması yakıtı çok etkilermi örn: arka 32 iken 20 ile gezildiyse
fatih abi motoru mu satıyosun yoksa???? :queen:
yok doğukan satmıyorum ama şimdilik yaz sonu satıp sukutır alacağıml:
kısmet abicim söz vermeyeyim ama büyük ihtimal yaz sonuna doğru satacağım temmuz da muayene sini de yaptıracağım motosiklet bana ekim başında lazım ondan sonra 1 hafta kadar
maksat motordan kurtulmak değil tarz değişikliği satılmazsa da sağlık olsun binmeye devam ederim nede olsa taş gibi motor
ybr nin yağı kaç bin km de bir değişiyor ?
arkadaşlar bu değerler normal mı sizce yoksa bu hızlarda gazda pay olması lazım değil mi devir duşuk zaten ama gitmiyor :Sarkadaşlar 2 gün önce motoru denemek için aksam yola cıktım eğimsiz düz yolda motor üstünde hafif eğilerek çok rahat 100-110 görüyorum ama motor ondan öteye gitmiyor devir 7500-8500 arasında yukarıda cıkmıyor. son vıteste ruzgarda yoktu oyle gazda sondaydı yanı. acaba motor daha açılmadı mı ? 1500kmde şuan bana bu hız yetiyor gerci cok rahat bı sekılde 100-110km hızla yol alırım titreşim falan rahatsız ediciliği yok. hemde devirde var daha gitcek ama yok gıtmıyor yanı araç sollarken bu motorun acılması lazım yanı bence 110km hızla gıder 120-125km hıza cıkması gerekmez mı yanı bana sadece araç sollamada boyle hız lazım ama goremedım bu hızları ? sızde aynı sorun varmı motor 2012 esd modeli ?
arkadaşlar bu değerler normal mı sizce yoksa bu hızlarda gazda pay olması lazım değil mi devir duşuk zaten ama gitmiyor :S
yok doğukan satmıyorum ama şimdilik yaz sonu satıp sukutır alacağıml:
Onlar bence doğru sukuteri seçememişlerdir..Kardeş aklın varsa sukutır alma şu ana kadar çok memnunum bu sukıtırdan diyen kişi görmedim ben.
Kardeş aklın varsa sukutır alma şu ana kadar çok memnunum bu sukıtırdan diyen kişi görmedim ben.
yok abi tabi haklısın. tarz değişikliği scooter derken pcx yada sym gts250 felan mı dusunuyorsun?