Eski kasa motorumla takas edebilriiz 2008 16 bin km :queen:
sedat gel takas edelim 2008 30000 de maksat alış veriş olsun:queen:
satılıksa fiyat ne ben 2008 den çok memnunum bir tane daha alabilirim:cherry:
Eski kasa motorumla takas edebilriiz 2008 16 bin km :queen:
herkes sigortanın çok yüksek olduğundan bahsediyor ama ben 15 gün önce falan yaptırdım sigorta plaka işlerini ve sigortayı axa sigortadan 70 tl ye yaptırdım. Birde şunu sorayım benim motor 3-5 gün çalıştırmayıp sonra çalıştırdığımda tek marşta almadı birkaç defada ancak çalıştı bu normalmidir?
Vay vay, napıyosun :cherry: iyiyim allaha şükür, sen nasılsın motor duruyor satmadım 8.100 kmde halaSen sattın mı
birde ramazan abi burlardaysan hangi yağ'ı alayım, 10 40 mı alıyım, 8-12 ay oldu yağ değişmiyeli, 1000km yapmadı fakat değiştirmek lazım değil mi ?
Bizde çalışıyok işte hacı binmemişin hiç.10 40 dayan geç ramazan abi pek gırmıyor.Benım düldülde duruyor daha
o çıt çıt diye tabir ettiğin ses egsozdan geliyor olabilir yeni motorlarda hep yapıyor bunu ısındığında çok egsoz içinden sanki bişeyler kopuyormus gıbı geliyor sesler çıt çıt diye.sonra zamanla düzeliyor.
Valla satıcaktım vazgeçtim, iyiki satmamışım antalyadaki en temiz ybr bendeEski kasa 2011 model özel sipariş, çıkarınca gözler üstünde oluyor milletin.. 10-40 yarı sentetik kullanıyorum hep castrol zaten, arkadaş 15-40 tam sentetik castrol al dedi, + Bor alıp koyucakmışım,
bor alayım mı gerek var mı ?
nerde çalışıyosun
ucuz yollu kask önerisi olan ? 100-200 tl civarı kaskı çalmışlardıda..
Büyük cc motorun olsada ybr şart.Bor bilmiyorum ama tavsiye etmiyorlar.Arçelik pişirici cihazlar işletmesi![]()
Hmm, anladım kardeşim arada gırıyorum buraya oda size bakmayaYbr vs bilmediğim birşey yok aslında gene soruyorum maksat muhabbet olsun :cherry:
iddaa ediyorum Türkiye güzeli !
https://www.facebook.com/photo.php?...527.1073741826.100004177691924&type=1&theater
Valla satıcaktım vazgeçtim, iyiki satmamışım antalyadaki en temiz ybr bendeEski kasa 2011 model özel sipariş, çıkarınca gözler üstünde oluyor milletin.. 10-40 yarı sentetik kullanıyorum hep castrol zaten, arkadaş 15-40 tam sentetik castrol al dedi, + Bor alıp koyucakmışım,
bor alayım mı gerek var mı ?
nerde çalışıyosun
ucuz yollu kask önerisi olan ? 100-200 tl civarı kaskı çalmışlardıda..
Castrol Power 1 4T 10w-40 candırYakın zamanda motoru bakıma götürücem de, yağ olarak ne önerirsiniz? Yamalube mi yoksa castrol mü? Bu arada tam sentetik mi daha iyidir bizim motorlara yoksa yarı sentetik mi? Çoğu kişi tam sentetik kullanmamı söylüyor.
Bu arada yaz geliyor ama 15w50 mi alayım, yoksa 10w40 mı?
MDS marka kask kullanıyorum 130 tl sıfırı mototaş satıyor..tavsiye ederim LS2 den daha iyi..