eyv peki 90/90 18 yazıyorum demi lastiği ararken
evet yaz internetden alacaksan çıkar yok sanayiden motorcudan alacaksan onlar bilir zaten
eyv peki 90/90 18 yazıyorum demi lastiği ararken
bak abisi benim olduğum yerde aç kalmak ser sefil olmak olmaz eğer o günleri görürsek nasıl bi ortam olacağını sende resimlerden görürsün
hayatım su kenarlarında sabahlamakla geçti bakma şimdi evlendim de gece yatılı balığa gidemiyorum yoksa sen beni 3 yıl önce görecektin
ömerli bilecik çerkeşli ankara kurt boğazı sakarya nehri ve sakarya da adını yazamadığım bir çok yerde gece kalmalı balığa gitmişliğim vardır
kamp a gelen arkadaşlar sana anlatır nasıl balık kızarttığımı hatta sende bilyorsun da işte unutmuşsun nasıl balık kızarttığımı
zaten semaver bile götüreceğiz nasıl teşekküllü gideceğimizi sen düşün gayri:queen:
aleyküm selam ramazan abi.slm ybr tayfası...
aleyküm selam ramazan abi.
benzin ibresi sona dayandı 20 km fln daha gıder belkı gıtmez yedege dusucek. Sizce sıfır bir motor için yakıt nasıl ? :S
http://img844.imageshack.us/img844/1344/12312312312312y.jpg
bide bugun trafık nedenyle motoru bı kere zorladım anı gazlama ıle 7bin 8 bin devir yapmıstım bı kere 1 . viteste acaba bısı olmusmudur. bıde arada 80e falan cıkıyorum tabı duz yolda yavas yavas gazı acarakyedekle birlikte bi 80 daha yapar .. oda demek oluyorki 470 km bence fena değil...
aldıgım yerdekı adam 5 bin deviri sakın gecme bak motorun kötu olur falan demıstıde ondan korktum bırazyok bişey olmaz sıkma canını...
aldıgım yerdekı adam 5 bin deviri sakın gecme bak motorun kötu olur falan demıstıde ondan korktum bıraz
zaten 500 km ye yaklastı yavas yavas zormaladan 6-7 bin devr yapsam bısı olmaz heralde dımı ?yok motoru çok sıkıştırmadıkça bişey olmaz... en son aldığım gri apache yi getirirken teker yapmama şaşırmıştı......... bişey olmaz...
inazuma alırsam 3 bin devri geçmeyecem kanka :queen::queen::queen:500 km boyunca itikleyecem :queen::queen: ondan sonra vurcam kırbacıyok motoru çok sıkıştırmadıkça bişey olmaz... en son aldığım gri apache yi getirirken teker yapmama şaşırmıştı......... bişey olmaz...
inazuma alırsam 3 bin devri geçmeyecem kanka :queen::queen::queen:500 km boyunca itikleyecem :queen::queen: ondan sonra vurcam kırbacı![]()
Ramo benim motorun şasesinde 86 (DB) ------- 3900 (-1) yazıyor
nedir bu ya... motorun 3900 rpm de 86 db de çalıştığını mı söylüyor...
inan dikkat etmedim....
kargo ücretsiz ise fiyat gayet iyi..koray usta bütün motosikletlerde olması gereken zorunlu bir şey o. evet 3900 devirde 86 desibel ses çıkarıyor senin benim bizim motur...
tüketim değerlerinizi yazdıkça canım sıkılıyor... yakacam bu motoru.
keşke İstanbul'daki 2011 kırmızı esdyi alıp memlekete dönseydim!
---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 16:25 ----------
en ucuz michelin lastik nerede bilen eden var mı? feyizoğlunda çifti 208 tl. daha ucuzu var mı? bugün yarın sipariş edeceğim. lastik accayip kayıyor... arka teker de her gün inmeye başladı...
kargo ücretsiz ise fiyat gayet iyi..
bana şu an lastik lazım olsa 200 lira lastiğe veririm..1 ay motora binmem yada az binerim gene alırım..200 lira lastik alınırmı yaw...![]()