Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bak abisi benim olduğum yerde aç kalmak ser sefil olmak olmaz eğer o günleri görürsek nasıl bi ortam olacağını sende resimlerden görürsün:p
hayatım su kenarlarında sabahlamakla geçti bakma şimdi evlendim de gece yatılı balığa gidemiyorum yoksa sen beni 3 yıl önce görecektin
ömerli bilecik çerkeşli ankara kurt boğazı sakarya nehri ve sakarya da adını yazamadığım bir çok yerde gece kalmalı balığa gitmişliğim vardır
kamp a gelen arkadaşlar sana anlatır nasıl balık kızarttığımı hatta sende bilyorsun da işte unutmuşsun nasıl balık kızarttığımı
zaten semaver bile götüreceğiz nasıl teşekküllü gideceğimizi sen düşün gayri:queen:

iyi bakalım kanka, eğlenceniz bol olsun :)

slm ybr tayfası...
aleyküm selam ramazan abi.
benzin ibresi sona dayandı 20 km fln daha gıder belkı gıtmez yedege dusucek. Sizce sıfır bir motor için yakıt nasıl ? :S
12312312312312y.jpg

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza şimdiye kadar motora hiç binmedim aktif olarak araç kullanabiliyorum yani vites mantığına alışkınım sizce yamaha ybr 125 bana uygun mu ? Bir de kuryeler daha çok bu modeli kullandığı için trafikte beni diğer araçlar çok rahatsız eder mi bir problem yaşar mıyım tecrübeleriniz doğrultusunda aydınlatılmayı bekliyorum . Şimdiden cevaplar için teşekküler. :) ( Bu arada öğrenciyim 19 yaşındayım istanbulda kullanıcağım motoru günde ortalama 50 km yapacağım boyum 1.84 ve 86 kiloyum.)

Ramo benim motorun şasesinde 86 (DB) ------- 3900 (-1) yazıyor
nedir bu ya... motorun 3900 rpm de 86 db de çalıştığını mı söylüyor...

koray usta bütün motosikletlerde olması gereken zorunlu bir şey o. evet 3900 devirde 86 desibel ses çıkarıyor senin benim bizim motur...

tüketim değerlerinizi yazdıkça canım sıkılıyor... yakacam bu motoru.

keşke İstanbul'daki 2011 kırmızı esdyi alıp memlekete dönseydim!

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 16:25 ----------

en ucuz michelin lastik nerede bilen eden var mı? feyizoğlunda çifti 208 tl. daha ucuzu var mı? bugün yarın sipariş edeceğim. lastik accayip kayıyor... arka teker de her gün inmeye başladı...

koray usta bütün motosikletlerde olması gereken zorunlu bir şey o. evet 3900 devirde 86 desibel ses çıkarıyor senin benim bizim motur...

tüketim değerlerinizi yazdıkça canım sıkılıyor... yakacam bu motoru.

keşke İstanbul'daki 2011 kırmızı esdyi alıp memlekete dönseydim!

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 16:25 ----------

en ucuz michelin lastik nerede bilen eden var mı? feyizoğlunda çifti 208 tl. daha ucuzu var mı? bugün yarın sipariş edeceğim. lastik accayip kayıyor... arka teker de her gün inmeye başladı...
kargo ücretsiz ise fiyat gayet iyi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar