Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet ya iyi olur hemde tanışmış oluruz

aynen burada yazıyoruz ama adamın yüzünü görmedik... bizim topiği toplamak lazım.. bakalım fatih ne diyecek yan çizmesinde :cherry:

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

hadi ben kaçar iyi geceler :king:

Günaydın arkadaşlar.. Yarın büyük gün motorun maşaları boyaya gidiyor ve bende huzura eriyorum

günaydın abi neden maşaları boyatıyorsun birde hangi renk abi :D

günaydın fatihim..
kaya yüklü kamyonun arkasında ilerlerken taşlar düştü maşalarım mahvoldu.. renk olarak bi ayrıcalık düşünmedim ama
yine gri boyatırım heralde.. siyah düşündüm o da çok çizilir bende fitil olurum

günaydın fatihim..
kaya yüklü kamyonun arkasında ilerlerken taşlar düştü maşalarım mahvoldu.. renk olarak bi ayrıcalık düşünmedim ama
yine gri boyatırım heralde.. siyah düşündüm o da çok çizilir bende fitil olurum

anladım abi bencede orjinal olsun dediğin gibi siyah ufacık şeyi belli ediyor bugün gezi yok mu sizde

ben şimdi çıkıyorum geziye bugün scooterci abilerle gezecem yeni tanıştık bakalım havada bozuk ama hayırlısı :D

anladım abi bencede orjinal olsun dediğin gibi siyah ufacık şeyi belli ediyor bugün gezi yok mu sizde

ben şimdi çıkıyorum geziye bugün scooterci abilerle gezecem yeni tanıştık bakalım havada bozuk ama hayırlısı :D

aynen kardeşim orjinal kaliteli, üstündekinden daha kaliteli bi boya attıracağım..
bugün gezi yok bize...dün bi 100 km civarı dolaştım.. haftaya poyrazköy gezisi var.. o zamana saklıyorum kendimi..
bide hafta içi motora bakım yapayım yağlama yıkama.. :cherry:

F54

aynen burada yazıyoruz ama adamın yüzünü görmedik... bizim topiği toplamak lazım.. bakalım fatih ne diyecek yan çizmesinde :cherry:

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

hadi ben kaçar iyi geceler :king:
yaw koray amma yanar döner adamsın ekmekdöner i geçtin bi dediğin bi dediğini tutmuyor:farao: neden bolu dan vaz geçtik şimdi:pale:

günaydın YBR camiası bugün erkenciyim yandaki şerefsizin evladının pazar sabahı boru temizleyeceği tuttu sabah sabah

yaw koray amma yanar döner adamsın ekmekdöner i geçtin bi dediğin bi dediğini tutmuyor:farao: neden bolu dan vaz geçtik şimdi:pale:

yok be kanka...
bizim ybr ci apaçiler bu tarafa gelmiyor.. bari biz o tarafa gidelim dedim..
söz ağızdan bi kere çıkar.. senle bolu diye konuştuk.. istersen benim rota boluya döner...
ama şu ekmek dönerle şenol abi sen ben buradan bi arkadaş daha var poyrazköy yapalım dedik.. toplaşma gibi..
ama boluya gidelim dersen gelen gelir kalan sağlar bizimdir.. apaçi komando :cherry:

korayın lakabını değiştiriyorum şuan itibari ile bundan sonra lakabı "BOZUK PUSULA":queen::flower::queen:

ulem fatih herkes poyrazköy diyor.. pazar saat 11 gibi izmitte ol.. 12,30 gibi beykozda oluruz.. bizim apaçilerle takılırız.. bidahaki hafta da hepbirlik te bolu yaparız..
senin yüzünden benim döt gidiyo.. :queen:

bana uyar ben 3 kere geldim otarafa şimdi sıra sizde haftaya poyraz köy A. feneri bidahaki haftayada bolu ok.

2012 modellerin kafa yapısı mı kücültülmüs bana mı öyle geldi ? 2012 ler 2011 lere göre biraz cılızlaşmış mı sanki ?

ha buarada yeleklerinizide giymeyi unutmayın ha korayım fuardan benzin depo kapağına sticker aldıydım onu yapıştırdım ilginç oldu fuarda bitane kalmış yoksa fazla alacaktım zaten onuda çimli hatun cazibeme dayanamayıp verdi tutturdu yarın satışımız var diye ama ben aldım :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar