Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fatihim sen bence bir geri sayfalara bir dön yeniden bir bak benmi yanlışım senmi yanlışsın anlarsın 15 tl benim için sorun değil helali hoş olsun ama insanları yanılmak gibi bir derdim olmadığını bu güne kadarki yazılarımı takip edersen anlarsın !!!!

yok abi estağfurullah yanlış anlaşılma olmuş artık ben onu evde kullanırım merak etme ayıpsın şaka babında dedim bakalım inş. bulabilirim 3 mm lik pleksi zor ama

BUNDAN SONRA KİMSEYE RESİMLE BİLGİ VERMİYORUM MERAK EDEN GERİYE GİDİP PAYLAŞTIKLARIMI İNCELESİN !!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanka yok valla masraflar kol gibi kuyruğumu kıpırdatamiyorum inan

ilerdeki gezilere katılabilmek için bu aralar totomun üzerine oturmam gerekiyor daha motorların vergileri duruyo!!!

abi kusura bakam seni kırdıysam özür dilerim
fatih yok önemli değil ama ben hiç anlayamayabilecek insanın yerine koyup kendimi bilgilerimi paylaşıyorum ki bu yine de sorun oluyor bundan sonra kimseyle birşey paylaşmıyorum kafam rahat olur bu konu sadece senle ilgili değil daha öncede böyle sorun oldu ve kendi kendime paylaşmayacağım dedim ama dayanamıyorum işte naapalım !

arkadaşlar bende gezinize katılmak istiyorum ama hem motor yeni rodaj döneminde hemde ben tecrübesizim

oh mygod bu çarşamba ekrana kilitlenmek lazım muhteşem yüzyıl kaçmaz sülüman pargalayı götürüyo
koray geleceğiniz zaman haberim olsun

oh mygod bu çarşamba ekrana kilitlenmek lazım muhteşem yüzyıl kaçmaz sülüman pargalayı götürüyo
koray geleceğiniz zaman haberim olsun

abi ne sülümanı yaa :queen:
bizim topikte sülüman çok buraya kitlen sen :queen:
o zaman rotayı poyrazköye çevirelim pazar günü , bakalım kimler gelecek.. Çevreden olmasına ve az olmasına dikkat
ederekten muhabbetin dibine vurmaya o tarafa kayalım

abi ne sülümanı yaa :queen:
bizim topikte sülüman çok buraya kitlen sen :queen:
o zaman rotayı poyrazköye çevirelim pazar günü , bakalım kimler gelecek.. Çevreden olmasına ve az olmasına dikkat
ederekten muhabbetin dibine vurmaya o tarafa kayalım
yarınmı ? haftayamı??

yarın akşam STAR tv deyiz hepberaber saat 20:00 da motorsikletli film var kaçmaz 20.00 Çılgın Motorcular
Pazar Gecesi Sineması

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar