evet ya iyi olur hemde tanışmış oluruz
Günaydın arkadaşlar.. Yarın büyük gün motorun maşaları boyaya gidiyor ve bende huzura eriyorum
günaydın abi neden maşaları boyatıyorsun birde hangi renk abi![]()
günaydın fatihim..
kaya yüklü kamyonun arkasında ilerlerken taşlar düştü maşalarım mahvoldu.. renk olarak bi ayrıcalık düşünmedim ama
yine gri boyatırım heralde.. siyah düşündüm o da çok çizilir bende fitil olurum
anladım abi bencede orjinal olsun dediğin gibi siyah ufacık şeyi belli ediyor bugün gezi yok mu sizde
ben şimdi çıkıyorum geziye bugün scooterci abilerle gezecem yeni tanıştık bakalım havada bozuk ama hayırlısı![]()
yaw koray amma yanar döner adamsın ekmekdöner i geçtin bi dediğin bi dediğini tutmuyor:farao: neden bolu dan vaz geçtik şimdiaynen burada yazıyoruz ama adamın yüzünü görmedik... bizim topiği toplamak lazım.. bakalım fatih ne diyecek yan çizmesinde :cherry:
---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
hadi ben kaçar iyi geceler :king:
yaw koray amma yanar döner adamsın ekmekdöner i geçtin bi dediğin bi dediğini tutmuyor:farao: neden bolu dan vaz geçtik şimdiale:
yaw koray amma yanar döner adamsın ekmekdöner i geçtin bi dediğin bi dediğini tutmuyor:farao: neden bolu dan vaz geçtik şimdiale:
cevap hakkımi susarak kullanıyorum
korayın lakabını değiştiriyorum şuan itibari ile bundan sonra lakabı "BOZUK PUSULA":queen::flower::queen:cevap hakkımi susarak kullanıyorum
korayın lakabını değiştiriyorum şuan itibari ile bundan sonra lakabı "BOZUK PUSULA":queen::flower::queen:
bana uyar ben 3 kere geldim otarafa şimdi sıra sizde haftaya poyraz köy A. feneri bidahaki haftayada bolu ok.