belli senden başka kimse olmadığı topiği iki level atlatmışınız iyi günler YBR camiasıa.s fatih.. günaydın.. benden başka kimse yok![]()
belli senden başka kimse olmadığı topiği iki level atlatmışınız iyi günler YBR camiasıa.s fatih.. günaydın.. benden başka kimse yok![]()
belli senden başka kimse olmadığı topiği iki level atlatmışınız iyi günler YBR camiası
nerede nerede ah ulan şu borçlar olmasa bak şöyle yapabiliriz ben k.kartı ile alırım kim istiyorsa 1 tanesinin parasını bana veriverir sevabına tabii k.kartı geçiyorsayok canım cbf de kıvrak , şimdi yiğidi öldür hakkını yeme.. aynı segment motorlar ..ybr nin artısı malzeme kalitesi ve motor sağlamlığı cbf in artısı rahatlığı ve 2 kişi kullanıma daha müsait oluşu..diğerleri teferruat
---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:59 ----------
[url]http://img61.resimup.net/di/0EKC.jpg[/URL]
gençlik çifti 175 lira... angel var xenon var hemide uzun kısa olarak anlaşıp almak lazım.. adam başı 87 lira![]()
ısı tabancasını soranlar olmuştu son videoda kullanılan ısı tabancası
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
nerede nerede ah ulan şu borçlar olmasa bak şöyle yapabiliriz ben k.kartı ile alırım kim istiyorsa 1 tanesinin parasını bana veriverir sevabına tabii k.kartı geçiyorsa
evet yeter artık kim ne istiyorsa yapsın bu konu dan kokular gelmeye başladı kapatalım artıkevet bu işe son verdimmotorun orjinalliği ile oynamaya gerek yok
evet yeter artık kim ne istiyorsa yapsın bu konu dan kokular gelmeye başladı kapatalım artık
ama herifler uzman seri üretim yapıyorlar ellerinde her imkan da var tecrübede yaptıkları masterlere bakılırsa seri üretim yapıyorlaradam ne güzel işçilik çıkarıyor abi, değil mi?
kalıp olayına bittim![]()
yav tabii senin tuzun kuru iki adım yer senin için benim buradan sabahın köründe yola düşmem lazımne zaman gidiyoruz :queen:yaw abi ; BENİMLE ABANTA GEZİYE GELİYORMUSUN havaların ilk güzel olmasında yakındır yani
ama herifler uzman seri üretim yapıyorlar ellerinde her imkan da var tecrübede yaptıkları masterlere bakılırsa seri üretim yapıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
yav tabii senin tuzun kuru iki adım yer senin için benim buradan sabahın köründe yola düşmem lazımne zaman gidiyoruz :queen:
[/COLOR]bırak şimdi abantı ben zenona takıldım nasıl yapıyoruz şu zenon işini bundan ikitane alacaksın benim sislerin yerine montajlayacaksın allahhh tadından yinmez...
tamam bana uyarda sen şu zenona git bi bak yaktır merceğin odak noktası nasıl hani videoda ilk farı söktüğünde garajda yere koyup kağıt bant yapıştırıp ışık açısını işaretliyorya karşıya çizgi şeklinde ışığı veriyor o şekilde karşıya çizgi atması lazımtaş çatlasa 1 saat önceden kendini yola atarsın.. aramız 1 saat beyaa..
zaman olayı ise şöyle; havaların ilk düzelmesinde gidelim diyorum.. benimde kurs falan varya şimdilik kafam rahat zamanım bol değerlendirmek istiyorum.. havalar yağışlı arkasından yine düzelecek.. mesala sabah 9 da izmitten hareket etsek en geç molalarla birlikte 11,30-12,00 gibi orada oluruz .. toplamda 4,00 sa gezi yapsak keşif falan.. ben 6 da sen 7 de evde olursun
---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:42 ----------
zenon işine girecem ama şuan araştırma içindeyim..araştırmalarıma göre çıkma kazalı araçların H4 uyumlu mercekleri var.. merced. bmw gibi kaliteli araçların en fazla 40 tl çekiyorlar..sıfır ayarında.. bu merceği montelemek için videodaki gibi işlem gerekiyor
tamam bana uyarda sen şu zenona git bi bak yaktır merceğin odak noktası nasıl hani videoda ilk farı söktüğünde garajda yere koyup kağıt bant yapıştırıp ışık açısını işaretliyorya karşıya çizgi şeklinde ışığı veriyor o şekilde karşıya çizgi atması lazım

depo üzerindeki çıkartmalar güzel olmuş
o kullandıkları şeffaf silikon su yalıtımında akvaryum yapımında kullanılıyor akvaryumun camlarını birbirine yapıştırıyor camı kırarsın yapışan yeri ayıramazsın
arkadaşlar şöyle bir video buldum sayfanın sağında AR-GE deen başlayarak izleyebilirsiniz
ULEN allah seni bildiği gibi yapsın hem motorla gezmek istiyorsun hemde evine yakın yerlerde takılmak istiyorsun bu nasıl iş gezmek istiyorsan mahallende takıl şenol abi mi yorma:jocolor:yaw abi ; BENİMLE ABANTA GEZİYE GELİYORMUSUN havaların ilk güzel olmasında yakındır yani
iyi güzelde bak hemen dikkatimi çekti angel yanlış takılmış sönük yeri yukarı gelecekti bununki aşağıda BMW lerde angelin C si yukarı bakar bak bi resim bulayımbunları izledikten sonra castrol 10-40 yağa U dönüşü yapmıştım.. güzel paylaşım abi
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:49 ----------
http://www.xenonmercek.com/
abi bu siteye farını yolluyorsun ve rüya gibi bir angel eyes li mercekli xenon farın geliyor ,görüşüp fiyat almak lazım
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
abi mail attım yukarıda ki siteye bakalım fiyat falan alacağım uygun olur mu?
bu cbf 150 farınıda onlar yapmış..
[url]http://img18.resimup.net/di/I1MT.jpg[/URL]
ULEN allah seni bildiği gibi yapsın hem motorla gezmek istiyorsun hemde evine yakın yerlerde takılmak istiyorsun bu nasıl iş gezmek istiyorsan mahallende takıl şenol abi mi yorma:jocolor: