Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayaletfilo, en yakın zamanda bekliyorum fotoğraflarını...
Ben fuarda bir YBR'yi bu şekilde gördüm, Givi standında sergiliyorlardı ancak çantalar büyük durmuş gibi görünüyordu, sendekiler daha uygun gibi...

Benim gördüğüm bağlantılar süspansiyonun üst vidası ile yandaki çanta demirlerini tutan bir plaka şeklindeydi, hatta fotoğraflarını falan da çektim :) Müsait olduğum zaman buraya eklerim...

Bu arada İstanbul'dan YBR'li ben ben bi de Morrigan kaldı galiba :)

insane çantaların duruşu çok önemli kafalar aşağı doğru duruyor yani düz değil o görübtüyü güzelleştiriyor. Arkadaşlar fotoları yarın koyacağım söz, iş yerinde çekmem lasım vakit bulamıyorum bi türlü ama yarın koyarım fotoları. Senin çekdiğin fotolarıda bekliyoruzzz

Bu arada izmirdeki arkdaşlar gri bmw diyorlar hehehe :mrgreen:

insane havalar ısınıyor izmire muhakkak yolunus düşer hani deniz kum güneş misali :) istanbullular olarak bekliyoruuss :):):):)

Ya arkadaşlar gelemedim pazar günü,Cumar:cherry: :cherry: :cherry: tesi gece biraz uzun sürdü,öğlen 3 de anca kalkabildim:farao: :rendeer: pişmanım.Beraatimi talep ediyorum hehehee.Cuma günü görüşmek üzere.Bi de ybr ciler için topic açmak en güzeli.Kolay gelsiiiiiiiiiin

cuma için izmir mt den bahsediyorsun herhalde? ybr ciler olarak gene yapacağız en kısa zamanda!!!

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar gelemedim pazar günü,Cumar:cherry: :cherry: :cherry: tesi gece biraz uzun sürdü,öğlen 3 de anca kalkabildim:farao: :rendeer: pişmanım.Beraatimi talep ediyorum hehehee.Cuma günü görüşmek üzere.Bi de ybr ciler için topic açmak en güzeli.Kolay gelsiiiiiiiiiin

Bidaa olmasın hııı:mrgreen:
Bak ben 3 tane ekdersi ekip geldim :queen: En yakın zamanda yapıcaz yine kaçışın yok .
hayaletfilo
Sinyal kollarını biraz daha geriye almak icin takılan o demiride ayrıntılı çekersen arkadaşlara daha yardımcı olur zati çantayı takınca sinyallere denk gelecegini görür arkdaşlar :cat:

selam arkadaşlar ben cbr125 almayı düşünüyordum fakat maddiyattan dolayı kararım değişti ve ybr125 almaya karar verdim,sizlerden motor hakkında yardım almak istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim,benim şuandaki tek düşüncem renk olarak hangisini tercih edersiniz,lütfen biraz detaylı olursa daha iyi olur bence şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim allaha emanet olun.

selam arkadaşlar ben cbr125 almayı düşünüyordum fakat maddiyattan dolayı kararım değişti ve ybr125 almaya karar verdim,sizlerden motor hakkında yardım almak istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim,benim şuandaki tek düşüncem renk olarak hangisini tercih edersiniz,lütfen biraz detaylı olursa daha iyi olur bence şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim allaha emanet olun.

siyah çok tutuluyor yanlıs tozu çok belli eder haberin olsun, ama genelde herkesde siyah var. Ybr den memnun kalacağına emin ol

PIERzıg bügün konuşmamıs lazım şu kask işini müsaitsen yarın hallede bilirisss arıcam akşam seni!!

siyah çok tutuluyor yanlıs tozu çok belli eder haberin olsun, ama genelde herkesde siyah var. Ybr den memnun kalacağına emin ol

PIERzıg bügün konuşmamıs lazım şu kask işini müsaitsen yarın hallede bilirisss arıcam akşam seni!!
Okk abicim geldiginde konuşalım:cat:

Hoş geldin kardeşşş.:rendeer:
Motoru alınca tavsiyem fazla yormaman
Renge gelince kişisel tercihtir hangisi gözüne hoş gelirse kırmızıda fazla görmüyorum sokaklarda bu renk olabilir mesala:)

hşg kardeş bence çok iyi bir tercih yapmışsın (ybr seçmekle) :cat: emin ol pişman olmayacaksın...
renk olarak
1-siyah
2-kırmızı
3-yok
eyv..

usta saNa birşey sormak istiyorum ybr icin fazla yormaya gelmez diyorlar ....uzun yolda elverişlidegilmi bu cihaz ???
:rendeer:

kim demişse yanlış demiş, o yorulmaz sıkılmaz benzini bitmediği sürece gider yolunda:cherry: o derece, yorulan sadece sen olursun uzun yolda ybr ormlarında çok bulabilirsin uzun yol a çıkanları hepsinin fikri aynı daha ben karşılaşmadım farklı düşünen. bide uzun yolda da gider şöyle deyim sana 125 lik az olabilir uzun yol için buna katılırım ama ybr sınıfının en iyisi bence...:cat: keyfini çıkar

ewet arkdaşlarr motorumun yan çantalarının resimlerini çekdim! elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.

İlk önce studio marka 2 adet yan çanta alıyorsunus :):)benimkiler gibi olması önemli çünkü diğer markalar çok büyük duruyor hoş olmuyor. Zaten resimler herşeyi açıklıyor arkadaşlar :)

arkadaşlar bağlantı noktaları şekillerde görüldüğü gibi; ön taraflar amartisörün üst kısmından şekildeki 's' çizen demir aparatla ve bu aparatla çanta arasında yeterli mesyi sağlamak için ara rulmalar kullanıldı; çantanın arka üst bağlamasından her iki çantayı motordan bağımsız olarak ve çamurluğun altından geçirerek motora ve birbirine paralel duracak şekilde demir ölcülü bi şekilde kesildi ve monte edildi. Sinyaller bu işlem sırasında söküldü uzatma demirleri ile sinyaller çamurluğa orjinal yerlerinden bağlandı, bu bağlantılar motorun orjinal geri dönüşüne olanak sağlayacak şekilde gerçekleştirdi.

Diğer bir projemiz orjinal sinyal lambaları yerine yan çantalara uygun yapıştırma sinyal lambaları projesiydi. Fakat bunun için yan çantaların delinmesi ve lamba ile kablo yeri açılması gerekiyordu. Bu nedenle yan çantaların hasar görmememsi için vaz geçildi. Şu an ki sinyallerin konumuda oldukça güzel.

Yan çantalar görünüş itibari le arkaya kimsenin oturamayacağı görüntüsü vermektedir. Fakat öz de böle değildir. Bu özellikle Ybr Süvarisi tarafından özellikle düşülmüş olup; tam tersi yan çantalar artçı için hiç bir engel teşkil etmemektedir.

arkadaşlar şimdilik bu kadar isteyen olursa daha değişk fotolar eklerim buraya :):)

Son düzenleme:
süper olmuş elinize emeğinize sağlık hem görünüm hemde işlevsel olarak mükemmel...

slm arkadaşlar bende alacağım bu aletten fakat askerlik var önümde üstelik benim ailem motora öcü gibi bakıyo çok tehlikeliymiş vs vs ama bu forumu okuduktan sonra bu tutkuyu yaşamam gerektiğine inandım bu motoru alacam ve deneyim elde ettikten sonra burdan (ist.) köyüme gitmek üzere yola çıkacağım köyüm kastamonu 650 km bi yol sizce bu alet sorunsuz gidebilir mi?

arkadaş ; bu çantaları nereden aldınız ve çanta montaj ını nerede yaptırdınız .Çok güzel olmuş ben de yaptırmak isterim imkanlar dahilinde.
sizden bilgi rica ediyorum.
selamlar

Ben Ybr de vitesli motor kullanmayı öğrendimmmmmmmmmmmmmmmm :queen:
Çok mutluyummmmmm :queen:

Önceden ybr yi sevmezdim ama artık seviyorum, almayı düşünmüyorum orası ayrı :) :wiinkk:

Bu çantaların fiyatı nedir acaba? Benzerlerinin Givi, Kappa modelleri el yakıyor...

hayaletfilo, en yakın zamanda bekliyorum fotoğraflarını...
Ben fuarda bir YBR'yi bu şekilde gördüm, Givi standında sergiliyorlardı ancak çantalar büyük durmuş gibi görünüyordu, sendekiler daha uygun gibi...

Benim gördüğüm bağlantılar süspansiyonun üst vidası ile yandaki çanta demirlerini tutan bir plaka şeklindeydi, hatta fotoğraflarını falan da çektim :) Müsait olduğum zaman buraya eklerim...

Bu arada İstanbul'dan YBR'li ben ben bi de Morrigan kaldı galiba :)

bizide unutma arkadaşım istanbul ümraniyedeyim:cat: :cat:

hayaletfilo ellerine sağlık çok güzel olmuş...

Alarm işini soran ardaşlar vardı.Bi yakınımım çalıştıgı elektirikçide alarm sistemleri wardı bunların motor icin olanlarıda gelmiş buyrun resimler

Fiyatı 45 ytl miş.(Belki bişeyler yapabilir)İzmirde alarm taktırmak isteyenlere duyurulur.

Son düzenleme:
hayaletfilo motorun cok temız kardes valla allah kaza bela vermesın neyle temızlıyosun neyle cıla attın butun heryerı ışıl ışıl. ele bulasmayan tıpte cılamı kullanıyosun ismını verebılırsen sewınırız. çantaların da mukemmel duruyo yatık durması cok akıllıca dusunulmus

merhaba arkadaşlar,metzelerin dubleks lastiği yokmu?bursa'nın altını üstüne getirdim yok dediler.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkür ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar