Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar eskişehire yolunuz düşerse 05377187670 no dan ulaşın bana geren ilgi ve alakayı fazlasıyla gösteririm(ririz):rendeer:

sonixampul değerlerini verirmisin ben mavi led taktım çok düşük geldi!birde ön arka fren balatası debriyaj balatası nın fiyatları konusunda bi bilginiz varmı?

Arkadaşlar hayırlısı olsun.. :) Bugün, hatta az sonra ikinci el 2004 model bi ybr var.. sahibine gidiyorum konuşacam.. 2100 dedi en son.. umarım olur.. olursa resimlerimi görürsünüz.. :p dua edin.. ama olmazsa da, bana yardımcı olun.. bi ybr sahibi olmak istiyorummmmmmmm... :cat:
Saygılar.. :rendeer:

ewet tüm izmirdeki ybr sevdalıları bitirelim artık şu buluşma işini nedersiniz. Yarın yani pazar günü saat 13:00 da özdileğin önünde olcaz. Anladığım kadarıyla izmirdeki tüm ybr ci arkadaşların gönlü gelmekten yana. hadi biraz zaman ayırın ybr lerinizede çoçuklarda yanlız kalmasın :):):):):):)

PIERzıg, olumdanscısı, gdm, hedowich, delidumur ve diğer izmirdeki tüm ybr ciler yarın buluşalım artık her şey ybr kardeşliği için :):):) bu arada illa ybr nizin olması şart değil PIERzıg in dediği gibi gel ne olursan gel :):)

bu arada diğer illerdeki arkadaşlar biz bi toplanalım sonra hepinizi buraya bekliyoruuzzzz :):):) havalar ısınıyor artık

Arkadaşlar hayırlısı olsun.. :) Bugün, hatta az sonra ikinci el 2004 model bi ybr var.. sahibine gidiyorum konuşacam.. 2100 dedi en son.. umarım olur.. olursa resimlerimi görürsünüz.. :p dua edin.. ama olmazsa da, bana yardımcı olun.. bi ybr sahibi olmak istiyorummmmmmmm... :cat:
Saygılar.. :rendeer:

kardeş umarım hayırlısı olurr senin için yanlız sen biraz daha pazarlık yap devir işlemleri filen derken sana gene masraf çıkacak çünkü

Son düzenleme:
arkadaşlar ben gelemem haftasonu kusura bakmayın sınavlarm var bıde bır topıc falan acın bu bulusmaya bole olmıcak burdan:mrgreen: soleyelım admınlere sılsınler gereksız yazıları sonra

sonix ampul değerlerini verirmisin ben mavi led taktım çok düşük geldi!birde ön arka fren balatası debriyaj balatası nın fiyatları konusunda bi bilginiz varmı?

led lambalar ampül değildir.ampül kadar güçlü ışıtamazlar.Ledin yönünü değiştirirerek dene birde farkedebilir.

ön fren balatasını 5 ytl ye almıştım

debriyaj balatasını ise 1 takım olarak 24 ytl vermiştim.

arkadaşlar merhaba 2004-2005 model ybr lerin piyasa fiyatı ne kadar bir fikriniz varmı ? 2000 ytl ye bulabilirmiyiz ybr :)
cevaplarını için şimdiden tşk ederim

arkadaslar yarın ozdılekte gorusuruz umarım hava acık olur aman yavas gelın

Hade yarın görüşmek üzere :cat:
arkadaşlar merhaba 2004-2005 model ybr lerin piyasa fiyatı ne kadar bir fikriniz varmı ? 2000 ytl ye bulabilirmiyiz ybr :)
cevaplarını için şimdiden tşk ederim
Burada 2004Ler var genelde 10ooo civarı olanlar 2ooo- 23oo ytl arası degişiyor ama daha fazla verme bence:wiinkk:
http://sahibinden.com/search.php?b[...ld]=price&submit_detay.x=36&submit_detay.y=15

Son düzenleme:
sonıx fotograflar cekıldı harıkaydı uc kısıydık ama sohbet mukemmeldi bunu tekrarlıyalım dostlar

fotoğraflar atında bir bakalım yoksa ben atacağım 2-3 gezi fotoğrafı :mrgreen:

Ewet arkdaşlar çok güzel bir gündü.
Katılan arkadaşlar olumdanscisi ve hayaletfilo'ya teşekkürlerimi sunuyorum.:) Neyse yaw lafı uzatmadan resimlere geçeyimm:mrgreen:
İnciraltında cafede çaylarımızı höpürdetiyoruz :p

hayaletfilo

olumdanscisi

Hayaletfilo uygulamalı bakım gösteriyor

"Hayaletfilo" sökülen yan granejın nasıl takılamadıgını gösteriyor:queen:

Ve bendeniz

Ben ve olumdanscisi

Persfektif gibi olmuş :queen:

Biraz motorlarıda ön plana alalım deme:p

Şerefsiz kediye bak.O kadar pist dedik fotoda çıkmış:queen: Bizim ybrleri sevdi anlaşılan yanlarından ayrılmıyo:mrgreen: :p

İzmirriders'tan arkdaşlar

Tekrar hayaletfilo

BU arada ilk defa toplu sürüşte bulundum 6 motor vardı:mrgreen: Milletin bakışları acayip oluyo yaw:queen:
İzmir'den katılımda tam destek istiyoruz.Havalarda ısınmaya başladı zati :) bi daha seferki toplantılırımızda buluşmak dilegiyle:)

valla çok güzel olmuş kardeşim ellerinize sağlık:cat

arayı uzatmadan bi daha toplanırsınız umarım

paylaşım için saolasın

Güzel olmuş.Hava güzelmiş gördüğüm kadarıyla gezdinizmi? :mrgreen:

bugünkü gezimden bir video :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=vPhB5nDZHL4

güzel olmuş seninkide güven uçurumunu da gösterseydin keşke manzara süper
eyvallah

Son düzenleme:
fotolar harıka cıkmıs keske bırazdaha kalsaydım dıger arkadaslarlada tanısırdım neyse bırdahakı sefere guzel bır gundu

96070630ew9.jpg

69624686hh6.jpg

71861147mi2.jpg

27992112vp5.jpg

65707362ah2.jpg

sonix çok saol lambaları taktım biraz sönik kaldı ama süper oldu

gri ybrli arkadaşım yan çantaların süper olmuş bağlantı aparatını nerden buldun nasıl uydurdun çok merak ettım hep düşünmüşdüm böyle bişey ama olmaz dedim sende görünce şok oldum biraz bilgi ve ayrıntılı fotoraf koyarsan çok teşşekkür ederim:wiinkk: :rendeer:

sonix
eyv kardeş güzel çekmişsin saolsın paylaşım için

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar