Ewet arkdaşlar çok güzel bir gündü.
Katılan arkadaşlar olumdanscisi ve hayaletfilo'ya teşekkürlerimi sunuyorum.Neyse yaw lafı uzatmadan resimlere geçeyimm:mrgreen:
İnciraltında cafede çaylarımızı höpürdetiyoruz![]()
hayaletfilo
olumdanscisi
Hayaletfilo uygulamalı bakım gösteriyor
"Hayaletfilo" sökülen yan granejın nasıl takılamadıgını gösteriyor:queen:
Ve bendeniz
Ben ve olumdanscisi
Persfektif gibi olmuş :queen:
Biraz motorlarıda ön plana alalım deme![]()
Şerefsiz kediye bak.O kadar pist dedik fotoda çıkmış:queen: Bizim ybrleri sevdi anlaşılan yanlarından ayrılmıyo:mrgreen:![]()
İzmirriders'tan arkdaşlar
Tekrar hayaletfilo
BU arada ilk defa toplu sürüşte bulundum 6 motor vardı:mrgreen: Milletin bakışları acayip oluyo yaw:queen:
İzmir'den katılımda tam destek istiyoruz.Havalarda ısınmaya başladı zatibi daha seferki toplantılırımızda buluşmak dilegiyle
![]()
hheyytt beeeee şu yavruların asaletine bakkkkkkkkk ybr deil bmw mubarekler
valllla güzel bi gündü baya paylaşımda bulunduk benim çok hoşuma gitttiii, PIERzıg ve olumdanscısına çok teşekkür ediyorum. Sonradan aramıza bi ybr ci kanki daha geldi ama onu fotosunu çekemedik!!!
arkadaşlar bu toplantı olaylarını sıklaştıralım gene yapalım önümüzdeki hafta pazar. Herkesi bekliyorus bu buluşma olayına izmir; izmir dışı hiç fark etmes yolu düşen herkese kapımız açık...
sonix çok saol lambaları taktım biraz sönik kaldı ama süper oldu
gri ybrli arkadaşım yan çantaların süper olmuş bağlantı aparatını nerden buldun nasıl uydurdun çok merak ettım hep düşünmüşdüm böyle bişey ama olmaz dedim sende görünce şok oldum biraz bilgi ve ayrıntılı fotoraf koyarsan çok teşşekkür ederim:wiinkk: :rendeer:
çok teşekkür edrim saol. 2-3 sayfa önce koymuşdum motonun fotoğraflarını ama gene koyarım müsait olunca. Ben motoru ikinci el çok sevdiğim ve değer verdiğim bi abimden aldım beni motorcu yapanda odur zaten kendisi deneyimli bi ybr süvarisidir
Son düzenleme: