çarşamba havalar 20 dereceyi görecek ramazan gider mi gitmez mi orasını bilemem
sen düldülünü sürüyor musun da okansenin boran var ya :queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
çarşamba havalar 20 dereceyi görecek ramazan gider mi gitmez mi orasını bilemem
asker ocağı zatewn sıcak oluyor üj bej ler soğuk olur sadece:cherry:asker ocağında üşümeyeceğim..sevindirici bir haber....
bana soruyorsan burası güneşli hava çok güzelabi sizin oralarda havalar nasıl?
Ayıp oluyo ama![]()
selamunaleykum...
herkese günaydın beyler....
saolasın Allah razı olsun abi.. inan ben 1 ay siyah bekledim mavisi varken ama gelen partide siyah çıkmayınca mavi aldım bence 2011 lerin her 3 rengide çok hoş duruyorkazasız belasız kullan kardeşim...
mavi çok başka duruyor ama işte aile baskısı yüzünden alamadım:queen:
motora evde yapılabilecek tüm bakımları yapmışsın fatih kardeş eline koluna sağlık..slm arkadaşlar bende motora kışlık bakımı mı dersiniz ne derseniz artık güzel bir bakım yaptım yaptıklarım
- arka amortisörleri söktüm ve bağlantı yerlerini gresledim
- arka mafsalın orayı yani şaseyle arka tekeri tutan demirin arasını söktüm ve güzelce yağladım gresle
- hava filtresini söktüm ve filtresinde birşey yokmuş süngerini yıkadım ve kurulayıp taktım
- gaz telini yağladım
- debriyaj telini yağladım ve ayarladım
- arka fren pedalını söktüm yerinden ve arasını gresleyip geri taktım iyi oldu
- ön tekeri söktüm ve km saatini çalıştıran parçayı gresledim güzelce ve geri taktım ön tekeri
- zincirini temizleyip güzelce yağladım
- km saati telinin içini güzelce yağladım, yan ayaklık yerlerini arka basamak kontak ve minimum yerlerini güzelce şırınga ile yağladım yola çıkmaya hazır durumda beni bekliyor![]()
saolasın Allah razı olsun abi.. inan ben 1 ay siyah bekledim mavisi varken ama gelen partide siyah çıkmayınca mavi aldım bence 2011 lerin her 3 rengide çok hoş duruyor
---------- Post added at 01:13 ---------- Previous post was at 01:10 ----------
motora evde yapılabilecek tüm bakımları yapmışsın fatih kardeş eline koluna sağlık..