hacım bende bugün izinliyim....adamlar haklı ya garantiye gidip yağı onlar değişecek para alacak yani yada öyle takılacaksın senin bileceğin bi iş yani.... UNNAMED a.s hafta sonu güzel de yağmur var izinli günümde yağmur var motor da yatıyor yoksa bi sapanca yapardım yani
elbette garanti dışı kalır sen ya yetkili servise gidecen yada kendin yapacan kendin yaparsan garanti işi olmaz ama yetkili servis e gidersen senden para alır ve garantin devam eder yani adamlar para kazanmak için yetkili servis olmuşlarpeki 1000 bakımına kaşe bastırmassam garanti dışı mı olur daha dün gittim castrol aldım koydum
evet hava soğuk yağmur var da var fakat ben sadece işe giderken biniyorum git gel 16 km başka da binmiyorum durup dururken hasta olmayalım ama yerler kuru olsa gezerdim kesinhacım bende bugün izinliyim....
1. hafta oldu motoru çıkartmayalı....
biraz yavaşlasa yağmur bi ihtimal çıkacamda mübarek hem çok soğuk hemde fena yağıyor...
sen çıkan yağı bi şişeye koy 1000 km sonra tekrar koyarsın ara yağ değişimi yapmış olursun veya bi arkadaşına verirsin servise bırakma yani nede olsa milli servet.. evet lastikler caçık neden acaba orj sıfır motorlara neden adam gibi lastik koymazlar masraf artacak diye heralde:bounce:castrol 10 - 40 aldım boşa gidecek yani o 1 günlük yağ neyse ders olsun
orasını bileme bazı servisler değiştirmiyor illa kendi sattığından koyacak yani aslında senin götürdüğün standartlara uysada koymayabilirpeki şimdi elimde yağ ile gitsem benim aldığımı değiştirir mi
castrol 10 - 40 aldım boşa gidecek yani o 1 günlük yağ neyse ders olsun
peki şimdi elimde yağ ile gitsem benim aldığımı değiştirir mi
neyse mecbur öyle yapacam yağıda saklarım peki bozulma felan olurmu nasıl muhafaza etmem lazım
Bende ilk fırsatta yıkayıp yerine koyayım düldülü.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:sen düldülünü sürüyor musun da okansenin boran var ya :queen: