ramazan sedat ın motoru yeni toplamadınız mı?
evet motoru yeni topladık ama sedat ın üst kapak 2004 idi... elimize 2008 kapak geçince onu taktık... diyer kapağında yanlışlıkla subap ları yamuldu...
ramazan sedat ın motoru yeni toplamadınız mı?
evet motoru yeni topladık ama sedat ın üst kapak 2004 idi... elimize 2008 kapak geçince onu taktık... diyer kapağında yanlışlıkla subap ları yamuldu...
abi motoru söke taka yalama ettiniz tabi şimdi düzen tutmuyor :queen: bu arada silindir sekmanlardan ne hava sıkıntı var mı![]()
silindir piston umduğumuzdan güzel çıktı.. rodaj falan yapılmadan dağ tepe zoru gördü.. ama sıkıntı yok... kapak keyfe keder değişti.... arkadaşlar abartısız söylüyorum 15 dakikada piston silidir sökülüp en fazla yarım saatte topluyorum... ama sedatla birlikte....
iyi abi sevindim yani kaliteli sayılır o zaman bizim silindirlerde ybr kadar olmasada![]()

bakalım kaç bin km yol yapacak yağ yakmadan....
selam arkadaşlar uzun zaman dır formu takip ediyordum ama
tanışmak bu güneymiş
ismim irşadi şentürk
yaşadıgım yer ist pendik kaynarca
motor 125 wolf di ama şimdi 150 wolf oldu
umarım güzel sohbetler ve güzel gezilere gideriz saygılar.
[/QUOTE]aslm... bende ramazan ... yaşadığım yer ist pendik kaynarca kavakpınar ... baya yakınız..hoşgeldiniz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
cbf 150....
motorun km si
Uploaded with ImageShack.us
resme dikkatli bakarsanız silindir piston set değişimide yaptık.... cünkü motor 1000 km 700 gram yağ eksiltiyordu...4
günaydın millet...
evet abi bakalım ne kadar gidecek bende çok merak ediyorum
hoş geldin kardeş aramıza ve senin motorda salcano wolf 125 mi kardeş birde 150 lik yaptırdınya bir sorun varmı motorunda ne gibi değişiklikler oldu çekiş yakıt gidişinde aydınlatırsan sevinirim