Bu pazar ?
bu pazar olmaz ama bir ay içinde ordayım... bir gün uzun uzun konuşup gün kararlaştırıp geleceğim..... askere gitmeden kahvaltı yapacağım seninle...
Bu pazar ?
Tamam abi de bayram bu pazardı yaNeyse senin uygun oldugun gün atla gel
Ayrıca bora çok yakmıyor lpg var 200 krş yakıyor![]()
bu pazar olmaz ama bir ay içinde ordayım... bir gün uzun uzun konuşup gün kararlaştırıp geleceğim..... askere gitmeden kahvaltı yapacağım seninle...
ramazan abi ben ne olacam banada sözün vardı benimle yapacaktın kahvaltıyı unuttum sanma![]()
fatih sen ordan ben burdan bir hafta sonu baskın yapalım.... dostlar ben işime gidiyorum akşam devam ederiz....

2011yamaha ybr125in 100 kmdeki yakıt tüketimi ne kadar geçmiş konuları inceleme vaktim yok yardımcı olursanız cok sevinirim.
slm arkadaşlar motorum da mı aldığım ampullerde mi bir sorun var bilemedim ampulü h4 yapmıştım içi kararı vermiş ampulün ilk aldığım neyse çin malı 35wlık tı onu anlarım adi diye sonrada phılıps aldım 35 lik oda kararmış ve patladı şuan bende 55 lik olanı taktım sebep ne olabilir ampulerde mi sorun vardırr:
bu far ve lambalar konusunda denemediğim şey kalmadı. s2 tipten tut zenona hatta power lede kadar her şeyi denedim. eğer durumun varsa hiç düşünmeden şunu taktır bence. hem mercekli, hem zenon. bundan iyi bir aydınlatma sistemi şu an için yok.
geçen buradan bir abiyle gezi yaparken kaza yapan da sensen geçmiş olsun.
http://www.rialli.com/ara/9711__far-komple-hid-6000k-ybr-125cc/
marhaba arkadaşlar honda ınnova alacaktım ama hiç bi yerde 0 km 2011 bulamadım zaten ybr yle aralarında 200 tl fark var bu gün gittim bi tane 2011 ybr sparişi verdim bir haftaya kadar motorlar gelcek dediler ama daha karar veremedim siyah mı kırmızımı alsam bilmiyom sizce hangi rengini alayım.