Arkadaşlar merhaba! Uzun araştırmalarım ve karşılaştırmalarımdan sonra ihtiyacıma, aradığım niteliklere uygun olarak bir xj6 diversion f modeli sahibi olmaya karar verdim. İstanbulda hemen hemen her bayiyi aradım ve stok kalmamış sanırım ay sonu yada önümüzdeki ayın ilk haftası gelicekmiş. Kısmet ise adımı yazdırdım ve bekliyorum.
Fakat ABS konusuna açıklık getirmek lazım. Malum günlük hayattaki riskleri ve deneyimleri kıyaslarsak büyük bir önlem sayılabilir. Telefonda adam ABS si gelmicek yada yok gibi birşey söyledi 2014 lerde durum nedir bilen varmı acaba ? Sitede opsiyonel ABS söz konusu. Teşekkürler.
xj6 nakedların ablileri geliyordu geçen sene ama bu sene geldiğini duymadım. diversion f lerde zaten hiç yok. abs olmalı kesinlikle yamahanın satış politikasını anlamış değilim tamam duruyor durmasına ama yıllarca bi kere lazım olur ondada hayatımızı kaybederiz belkide allah korusun. ayrıca abs neden mesafe uzatsın zaten kaydığında devreye giriyor kaydıktan sonrada düşmektense bırak mesafe uzasın. kaymadığı sürece zaten normal sıktığın mesafede duracaksın. ayrıca yeni renklerini sevemedim bir türlü mesela bendeki beyaz xj6 çok güzel mercedeslerde kullanılan krem tarzı beyaz, daha güzel renkler yapmalılar şu motorlara artık, race blu güzel ama
10000 bakimi 150 tl tuttu.10000 de buji degismiyor ki sadece yagi yag filtresi degisiyor.birde hava filtresini temizlettim. İscilik almadi cunku gecen fazla almisti oyuzden 150 tl verdim.Selamlar,
10.000 KM bakım fiyatı soran arkadaş bende aynı durumdayım biraz araştırdım,
kadıköy delta motora gittim geçen resmen ağız burun kıvırıp motoru bırak işte bi ara yaparız vs.vs. söylediler ve yaklaşık bir fiyat sorduğumda bujiler değişirse 540 değişmez ise 420 tl fiyat verdiler,
bu tavırla tabiki bırakmadım motoru ve bir tavsiye üzerinde ümraniyedeki yıldız ticareti aradım telefonda bile ne kadar ilgili olduklarını gördüm daha usta veya sahibi ile tanışmadım fakat teledonda bile max fiyat olarak bujiler ile 450 bujiler olmadan 320 tl fiyat verdiler
fiyatı bir kenara koydum en azından tavırları için 10.000 KM bakımına oraya gitmeyi düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------
Haftaya (19-20-21 Haziran) Bursa motor festivaline gidecek olan varmı ben istanbuldan gitmeyi düşünüyorum.GElicek olan varsa beraber yol yapabiliriz.
Bugun suziki servisindeki arkadaş da aynısını önerdi.Zinciri fazla germişde olabilirler ama dediğim gibi motul 15 50 dene
o paraya nasıl takım lastik olur ilginç üretim tarihi 2013 falan olmasın?